Cyberpunk 2077
(27.12.2020, 19:03 UTC)MAGNUM354 napisał(a): to był zapis  morderstwa chyba .
Phi - duże jest nawiązań do filmów i ksiazek Smile

No tak,ale to ważne nawiązanie.Nie widziałem podobnego urządzenia tzn.działającego na takiej zasadzie w innych grach(chyba).Møj brat wychwycił jeden sekrecik.W mieszkaniu V w kibelku są trzy muszelki z filmu "Człowiek demolka".
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
Możesz zrobic nowy wątek z easter eggami z Cuber Punka Smile

P.S. jedną z broni ( mam ją Smile ) jest Monostruna - przypominam film Johny Mnemonic w którym grał nie kto inny jak Keanu Smile - szef japońskiej triady czy korpo jakiegfoś miał taka monostunę w kciuku - tu tez się ja nosi w kciuku Smile
Odpowiedz
(28.12.2020, 11:54 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Możesz zrobic nowy wątek z easter eggami z Cuber Punka Smile

P.S. jedną z broni ( mam ją Smile ) jest Monostruna - przypominam film Johny Mnemonic w którym grał nie kto inny jak  Keanu Smile - szef japońskiej triady czy korpo jakiegfoś miał taka monostunę w kciuku - tu tez się ja nosi w kciuku Smile

Pamiętam te akcje to się tam nazywało laserowy bicz chyba(muszę jeszcze raz obejrzeć),ale wątek z sekretami to nie wiem czy to dobry pomysł.Każdy lubi sam wszystko odkrywać,chyba,że oznacze jako spoiler żeby nikomu nie psuć zabawy.
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Odpowiedz
Ja po siedemdzieisęciu kilku godzinach, zrobieniu prawie wszystkiego i zobaczeniu 4 zakończeń zaczynam kolejne przejście. Inny build, inne wybory i jeden wariant zakończenia, który przegapiłem. Nie mam dosyć Biggrin
Odpowiedz
(28.12.2020, 20:29 UTC)Ulpian napisał(a): Ja po siedemdzieisęciu kilku godzinach, zrobieniu prawie wszystkiego i zobaczeniu 4 zakończeń zaczynam kolejne przejście. Inny build, inne wybory i jeden wariant zakończenia, który przegapiłem. Nie mam dosyć Biggrin

Ja jeszcze nawet prologu nie skonczyłem,a mam już 18 g w grze.Robię na razie poboczne żeby expa nabić.W Wiedzminie też sprawdzałem najpierw wszystkie nieodkryte miejsca zanim zabrałem się za głøwne danieSmile).

Odpowiedz
(28.12.2020, 21:34 UTC)josel666 napisał(a):
(28.12.2020, 20:29 UTC)Ulpian napisał(a): Ja po siedemdzieisęciu kilku godzinach, zrobieniu prawie wszystkiego i zobaczeniu 4 zakończeń zaczynam kolejne przejście. Inny build, inne wybory i jeden wariant zakończenia, który przegapiłem. Nie mam dosyć Biggrin

Ja jeszcze nawet prologu nie skonczyłem,a mam już 18 g w grze.Robię na razie poboczne żeby expa nabić.W Wiedzminie też sprawdzałem najpierw wszystkie nieodkryte miejsca zanim zabrałem się za głøwne danieSmile).

Fenyl gdzieś wstawiał, wstawię i ja.
(napiszę jaednak)
5% 60 godzin

Każdy ma inny styl gry i inne podejście. Smile
Odpowiedz
Jak wrzucam ciało do smietnika to obok pojawia sie lewitująca torba.Tak ma być czy to jakiś bug?.

Odpowiedz
tak ma być Smile przecież to normalne
Odpowiedz
(31.12.2020, 23:46 UTC)MAGNUM354 napisał(a): tak ma być Smile przecież to normalne
Tak sie pytam bo tu dużo rzeczy fruwa np.karabiny i drobne rupiecie.Niektórzy przeciwnicy potrafią za to zapadać się pod ziemię i tylko głowa im wystaje.Można w nią strzelać(tak załatwiłem jednego psychola).Gra ma wiele takich wkurzających niedoróbek.Optymalizacja to akurat mały problem.Gra też "wypłaszczyła" mi się kilka razy.

Odpowiedz
Zbugowana misja poboczna Krwawy rutuał.Zrobiłem wszystko jak trzeba,a ta psycholka nie chce wyjść z lodówki.Może coś przegapiłem.Jak ktoś to skończył niech napisze co zrobić(w necie już sprawdzałem).

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości