Przedstaw się
Witam wszystkich!
A ja nazywam się Mateusz, i obecnie mieszkam w Bydgoszczy, ale pochodzę spod Kielc. Na codzień badam wzrok, dobieram moce okularów ale pograć też lubię. W ED zacząłem grać na początku świąt, ale się wciągnąłem, bo tematy astronomiczne też lubię (kiedyś byłem członkiem w Polskim Towarzystwie Miłośników Astronomii, ale stare dzieje, mało czasu...).
A, no i jestem rocznik '95.
Pozdrawiam wszystkich!
Odpowiedz
Czołem,
Darek, '83, Szczecin, hydraulik z długą brodą.
Moje hobby to żona i dzieci, 4x4 i moto enduro + kabany z ogniska z kolegami, dobry bimber i takie tam kocopoły Biggrin

Wesołego po świętach Biggrin
Odpowiedz
Witajcie,
Michał, okolice Gdańska, rocznik '95, prawie-filozof z wykształcenia i pasji, publicysta z zamiłowania, aktywista społeczny z powołania. Sporo gram, trochę czytam i oglądam - obie rzeczy staram się traktować refleksyjnie i z dużym naciskiem na wyciąganie z danego tekstu kultury wniosków, którymi lubię dzielić się z innymi. W Elite zacząłem grać wczoraj. Uwielbiam MMO z rozbudowanymi systemami interakcji społeczno-politycznych. Ponadto ciekawi mnie klimat science fiction. Do tego lubię grać w tego rodzaju gierki w grupie - szczególnie rodaków. Wasza społeczność wydaje mi się w związku z powyższym wyborem oczywistym.
Pozdrawiam
Misiek
Odpowiedz
Cześć

W ED zacząłem grać prawie dwa miesiące temu (2 listopada). Trochę po omacku latałem gdzie popadnie. I wtedy natrafiłem na Poradnik Totalny. To mnie skłoniło do wykonania resetu i rozpoczęcia od nowa całkiem świadomego życia w Galaktyce.
Tak na codzień mam na imię Wojtek, rocznik 1972. Mieszkam we Wrocławiu i pracuję jako naukowiec.
Mam nadzieję, że coś odkryję w zakamarkach Drogi Mlecznej.

Pozdrawiam wszystkich !
Odpowiedz
@Chris Aker Siemano, witam wrocławianina. Fly safe cmdr, o7
Odpowiedz
Witam wszystkich 

Z tej  strony Marek rocznik 77 , jestem mieszkańcem jury  Krakowsko Czestochowskiej,
     gram od niedawna w  ED. 

pozdrawiam
Odpowiedz
Witam, po długim namyśle dołączyłem Biggrin
Rafał - rocznik '89
Obecnie mieszkam we Włocławku woj. kujawsko-pomorskie
Mam wylatane 350h i myślę, że na tym się nie skończy.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam na forum Smile
Odpowiedz
Witam Serdecznie

Jestem Mirek 
rocznik 1989
Moją przygodę z Elite Dangerous rozpocząłem dzisiaj i przeszukując w necie poradników do tej gry dowiedziałem się o polskiej frakcji, bardzo chciałbym do was dołączyć jednak rekrutacja jak widzę jest zamknięta co mam nadzieje szybko się zmieni  Smile
Odpowiedz
Witam
nazywam się Daniel rocznik 93 mieszkam w Grudziądzu
mój CMDR DEMOLAK mam wylatanie ok.400h
moje osiągniecie w ED to wyprawa do Sagittarius A
oprócz latania lubię grać w csgo
Odpowiedz