Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Gajownik
Cześć
Radek z tej strony. Przyleciałem do was z Wawy . Jestem w tej grze noy i się dopiero ucze. Udało mi się kupić Cobre i troche zaczynam kopać.
Pozdrawiam
Liczba postów: 3
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Azoramath
Witam,
Jam nowy, z Wałbrzycha, obecnie mieszkam we Wrocławiu. Rocznik 89'. Lubię gry strategiczne, wojenne, RPG. Robiłem długą przerwę w Elite, tak więc wróciłem do grania.
Wybaczycie że tak krótko napisałem. ;x
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Asprzestworzy77
21.12.2020, 12:54 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.12.2020, 12:56 UTC przez Asprzestworzy77.)
Witam Wszystkich Serdecznie!
Rocznik 80' zauroczony bezmiarem galaktyki zaoferowanym w Elite
Latam zaledwie od miesiąca. Mam nadzieję, że spotkam część z was online na platformie xbox. Troszkę się zmartwiłem, że mamy wpływ na losy galaktyki ale użytkownicy PC, PS4 i XBOX wspólnie nie mogą się spotkać w grze. Może kiedyś Frontier to umożiwi.
Niebawem zasiądę za sterami Corvetty, gram na razie padem ale rozważam zakup Hotasa dla xbox
Tymczasem do napisania.
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: LORDGRYF
Witam, tu LordGryf Rocznik 95', samozwańczy admirał z samego serca podlasia i kompetentny dowódca okrętów liniowych (które wykorzystują salwy burtowe i których w elicie nie ma). Fan strategi, oper kosmicznych oraz larpowiec
Liczba postów: 2
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Wolf Ripclaw
RSI Handle: -
A więc może również się przedstawię. Z tej strony Jacek rocznik 91' . Mieszkam w pobliżu Białegostoku w miejscowości Michałowo. Zainteresowania militaria, gry (wszelkiego rodzaju), muzyka, mitologia (grecka, egipska, nordycka i polska).
Do zobaczenia gdzieś... tam... w przestrzeni.
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: KRYNIU
Cześć.
Mam na imię Krystian,roczniki 75.
Mam nadzieję,że będziemy się dobrze wspólnie bawić.
Pozdrawiam.