OFICJALNY NOWE DLC -- Elite Dangerous: Odyssey (aka New Era) - oficjalna zapowiedź!
Ładne to to i dla ucha i dla oka. Polecam full screena.

Odpowiedz
Nikt jeszcze nie wrzucił? Bowie robi klimat

[Obrazek: 81328.jpg]
Odpowiedz
Ale ja głupi jestem. Usłyszałem kilka dni temu, że pokażą gameplay, spodziewałem się nie wiadomo czego, a jak zwykle gówno pokazali.
Odpowiedz
jak to nic nie pokazali? Strzelaniny w akcji, a widziałeś te planety jak wyglądają ? w momencie wyjścia - zrywam wszystkie cybernetyczne wszczepy z night City , ląduję na pierwszej planecie i biore urlop z pracy.

Tak ta gra powinna wyglądać od początku!!
Odpowiedz
Liczyłem na przynajmniej 10minutowy zapis rozgrywki, a nie zlepek dwusekundowych klipów.
Odpowiedz
czy ja dobrze się doczytałem że w Odyssey Deluxe Alpha Expansion za te 50 zł więcej dostaniemy tylko strój dodatkowy? - chyba sobie na niego w grze zarobię Smile
Odpowiedz
(11.12.2020, 21:24 UTC)Ulpian napisał(a): Liczyłem na przynajmniej 10minutowy zapis rozgrywki, a nie zlepek dwusekundowych klipów.

Przynajmniej muzyka zacna Tongue
Odpowiedz
Jak patrzę na zapowiedzi odyssey to żal mnie za serce chwyta bo chyba będę musiał pożegnać się z moim starym sprzętem,który tego nie pociągnie.(gtx 760 2g ram)
Lepiej mieć zero informacji, niż być zdezinformowanym, bo oznacza to informację ujemną, mniejszą od zera.

Stanisław Lem, Opowieści o pilocie Pirxie

Odpowiedz
No właśnie ciekawe jakie będą wymagania sprzętowe... Ja mam i5-2400 8 GB DDR3 i Radeona hd7850 2gb. Na ED z horizons działa jeszcze nieźle, ale na Odyseję może już zacząć palić kompa...
Odpowiedz
Hej! Dlaczego od razu palić kompa? Z tego co wiem, Elitka chyba nie zmienia silnika gry wraz z nadejściem Odyssey? Więc powinno wszystko działać jak dotychczas albo ze zbliżoną klatkowością...
Odpowiedz