Przedstaw się
Cześć, 

pierwsze podejście do ED, póki co od paru dni przytłoczony ilością tego co się dzieję. Aktualnie śledzę wszelkiej maści poradniki... na karku 44 lata a wolny czas urywam gdzie się da by trochę przysiąść i polatać "tu i ówdzie"... 

Od ponad 15 lat zakochany w MS Flight Simulator ale już lekko znudzony lataniem "po meblach" chociaż w najnowszej odsłonie wreszcie nie trzeba płacić za porządny VFR Wink
[Obrazek: 282170.jpg]
Odpowiedz
Cześć ! Smile

Wpadnij na discorda ! tam zawsze udzielą pomocy.
Polecam też poradnik totalny naszego Hetmana Smile
[Obrazek: SvUXKFn.png]   [Obrazek: 196375.jpg]
Odpowiedz
Witam wszystkich,
Obiecałem sobie, że pierwszy wpis zrobię po uzyskaniu rangi Husarza, aby nie rozkręcać czegoś, co nie będzie miało szansy powodzenia.
Urodzony w okolicach upadku komuny, wiecznie z czegoś niezadowolony, próbujący się od 20 lat przekonać do mikrofonu podczas grania, preferujący eksplorację i osiadły tryb życia pilot - nie tylko od telewizora.
Latam regularnie, ale krótko, przeważnie przed świtem. Zapraszam do komunikacji.
Odpowiedz
to wejdz na discorda, na kanały głosowe .
Odpowiedz
A więc klamka zapadła. Po ponad 1000 wylatanych godzin złożyłem papiery do TWH.
Stąd witam wszystkich Husarzy oraz bywalców.
Niektórzy z Was znają mnie już z hetmańskiego Twitcha (Nick: Shomereneck) gdzie udzielam się kiedy tylko mogę.
Pozdrawiam wszystkich seeeerdecznie i liczę na szybkie przyjęcie w szeregi.
Odpowiedz
Hej, widzę, że nie tylko ja wracam na stare śmieci, powrót syna marnotrawnego. Czy posypanie głowy popiołem i przywiązanie się do pręgierza, obiczowanie się wystarczy by Hetman zerknął na mua łaskawszym okiem? ^^
--------------------------------------------------------------------
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga
Łam, czego rozum nie złamie...
Odpowiedz
jaki Hetman? już go obaliliśmy Smile

a na serio - Hetman jest w grze ale jako zwykły pilot przeszedł na emeryturkę. - jeśłi faktycznie wracasz po latach to prawdopodobnie musisz złozyć wniosek na kadeta Smile
Odpowiedz
(28.10.2020, 21:25 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jaki Hetman? już go obaliliśmy Smile

a na serio - Hetman jest w grze ale jako zwykły pilot przeszedł na emeryturkę. - jeśłi faktycznie wracasz po latach to prawdopodobnie musisz złozyć wniosek na kadeta Smile

No to się narobiło ^^ złożyłem wniosek i Cierpliwe czekam, chyba że "ten wniosek" też został obalonyTongue
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga
Łam, czego rozum nie złamie...
Odpowiedz
Cześć,

Paweł jestem, 26 lat za sobą. Widzę, że jestem tutaj jednym z młodszych, miła odmiana
W Elite mam przelatane jedyne 330h godzin, ale jako że VR niedługo mi wpada, to coś czuję że następne godzinki będą jeszcze lepsze Smile

Liczę na miłą i owocną współpracę. A teraz lecę odrabiać zadanka Smile
Odpowiedz
Hej,
Nazywam się Artur, rocznik '88.
Jestem kompletnie nowy w Elite, mam nadzieję że jakoś się odnajdę w tym obszernym świecie.
Oby obsługa pada xboxa nie okazała się zbyt zawiła Smile
Odpowiedz