Przedstaw się
to dołacz do husari, dostaniesz automatyczny opis i bedziesz widniałna radarach na zielono Smile nie wspominając o całej masie wspólnych rzeczy których nie zrobisz samemu
Odpowiedz
Witam wszystkich pilotów.
Artur, rocznik 90, z Turku, weterynaria, 8 lat spędzone na grze w World of Tanks, zawsze chciałem wybrać się na wycieczkę na drugą stronę Drogi Mlecznej, przygodę czas zacząć :-)
Pozdrawiam
Odpowiedz
Czesc mam na imie Rafal. Zaczynam przygode z elite.
[Obrazek: 281411.jpg]
Odpowiedz
również Rafał ,gram od paru dni . doleciałem do HR 8444
Odpowiedz
to jeszcze na discorda naszego zajrzyj
Odpowiedz
Hej wszystkim. Mam na imię Adam, rocznik 82, pracuje jako zwykły robol i tak sobie zacząłem pogrywać w Elitkę . Na razie jestem świerzakiem ale wszystko przede mnąSmile
Odpowiedz
zapraszamy na discorda , pomożemy Smile
Odpowiedz
Cześć wszystkim.

34 lata na karku, w życiu nieco skośne oczy to i nick też nieco azjatycki.

To moje kolejne podejście do Elitki, mam nadzieję, że tym razem złapię bakcyla... nie ukrywam, że trochę liczę, że społeczność Husarzy w tym pomoże. Zobaczymy jak to będzie.

o7
Odpowiedz
zapraszamy na discorda , pomożemy Smile
Odpowiedz
Witajcie,

To już drugie podejście do ED.

Pierwsze skończyło się na frustracji interfejsem. Teraz obejrzałem kilka poradników i już ogarniam.

Ogólnie to oprócz ED to gram jeszcze w EVE, strategie i czasami robie za testera w SC.
Odpowiedz