Przedstaw się
juz wszystko ustalone Smile
Odpowiedz
Cześć.
Gram na ps4. Obecnie szukam pomysłu na aktywności w grze , od roku sporadycznie grałem w elite.
Dzięki za przyjęcie.
Pozdrawiam
Lazi_pl
Odpowiedz
Pomysł nr. 1 - kup w promocji ED na blaszaka....
a na serio - mamy dział konsolowców którzy swoje robią, napewno się nudził nie bedziesz Smile - witamy w TWH
Odpowiedz
Witam wszystkich
Odpowiedz
Hej,

Mam nadzieje że wreszcie znalazłem gre w którą można się zagrzebać na dłużej.
Gram na PS4.
Mam ponad 30 wiosen więc najwyższa pora żeby się ustatkować i zacząć grać na poważnie :p

Pozdrawiam i spokojnych lotów życzę Smile
Ergdes
Odpowiedz
siemka

mam na imię Paweł rocznik '70 - Unix Epoch Wink
gram w ED i NMS na PC pod Windows OS, Minecraft - pod linux
zainteresowania żeglarz jachtowy i motorowodny, fotografia, turystyka piesza i rowerowa, informatyka zawód i hobby
ostatnio kręcę się w okolicach systemu Lorden
Odpowiedz
Witam!

Wojciech tutaj, rocznik '80, mieszkam i pracuje w UK. Elite dangerous nabylem w Listopadzie 2015, ale nie gralem prawie w ogole. Dopiero w Marcu 2020 zaczalem na powaznie grac i w ciagu okolo 2-3 miesiecy zdobylem potrojna range Elite. Teraz wiekszosc czasu spedzam na eksploracji, handlu i udziale w Commmunity Goals (nareszcie). Czas na granie w Elite dziele z gra w Fallout 76 mam tam ta sama ksywke.

Pozdrawiam
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
(07.10.2020, 12:49 UTC)Warjoy napisał(a): Witam!

Wojciech tutaj, rocznik '80,  mieszkam i pracuje w UK. Elite dangerous nabylem w Listopadzie 2015, ale nie gralem prawie w ogole. Dopiero w Marcu 2020 zaczalem na powaznie grac i w ciagu okolo 2-3 miesiecy zdobylem potrojna range Elite. Teraz wiekszosc czasu spedzam na eksploracji, handlu i udziale w Commmunity Goals (nareszcie). Czas na granie w Elite dziele z gra w Fallout 76 mam tam ta sama ksywke.

Pozdrawiam

Witam - nick masz kozacki Biggrin
Odpowiedz
Ano miano mamy zacne niestety tylko polskie w tej pisowni. Z reguly czytane Łodżczek (czy jakos tak) przez angielsko-jezycznych ludzi a ksywa to tylko 'doslowne' tlumaczenie. Wink
[Obrazek: 277844.jpg]
Odpowiedz
Siemanko

Jestem Karol mam 35lat i zaczynam zabawę w Elite. Mam Hotasa x52pro i Oculusa, mam nadzieje ze będę się dobrze bawił ale na razie nic nie ogarniam. 
Na YT oglądam wszystkie poradniki ROOTSRAT-a i na razie ucze się mechanik w grze. Lubie takie klimaty więc mam nadzieje, że się wciągnę w ten "świat"
PS. Jak mnie spotkacie gdzieś w galaktyce to mnie nie zabijajcie...
Odpowiedz