Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
właśnie miałem inaczej. Byłem z 7 skoków za HR8444 w jakiejs bazie. Potem polecialem do HR i sie rozbilem na pierwszej planecie i sie odrodzilem w MaskelineVision
Odpowiedz
To ja albo ty spotkaliśmy ficzer frontera, bo jak mi się puffło w Khun to mnie odrodziło w Asterope.
Podobno mnie ktoś kiedyś widział
Odpowiedz
Hejka. No to se pograłem .. całe 2 tygodnie. Po poniedziałkowej aktualizacji wieszam sie na tym oknie:
https://zapodaj.net/8c554491be01b.jpg.html
Niby wszystko ok wygląda i działa, kafelki przycisków klikają ale stoję na tym oknie i nic dalej.
Gra idzie przez steam'a. Steam'a i grę instalowałem wczoraj raz jeszcze.
Jakies pomysły? Pozdrawiam.
Odpowiedz
jakies procesy w tle? może masz słaby internet a w tle działa Skype, Spotify itp. ?
Sportkałem się tez kiedyś z takim patentem ze komputer zaraz po uruchomieniu używał dysk twardy w 100% - własnie ze względu na to że dogrywał/uruchamiał masę programów w tle , i nie miał zasobów żeby nawet stronę internetową włączyć, dopóki wszystkiego nie uruchomił .
Odpowiedz
Czasem przy podobnych problemach pomaga:
-Uruchom launcher >options>log out machine.
Po tym zabiegu przy kolejnym logowaniu musisz podać dane logowania i pin ,który frontier wyśle Ci na emaila.
Odpowiedz
Też coś takiego po jednym z update'ów mi się przytrafiło.
Paradoksalnie reinstalka nic nie wskórała ale pomogło przeprowadzenie testu integracji plików gry.
[Obrazek: 244031.jpg]

Odpowiedz
Idąc trochę za radą a trochę na czuja poodinstalowywałem ostatnie aktualizacje microsoftu w systemie i pousuwałem niepotrzebne procesy w tle i poszło. Dzięki za wsparcie. Pozdrawiam.
Edit .. żeby nie było to po 2ch piwach ten "sukces" jest ^^
Odpowiedz
dobrze ze działa
Odpowiedz
Cześć jestem nowym graczem w Elite i chciałbym szybko zarobić kase na lepsze statki i sprzęt, wie ktoś może gdzie najlepiej się wybrać dla takiej osoby początkującej aby zyskać sporą gotówkę?

myślę głównie o misjach typu dostarczenia jakiegoś towaru danego przez jakąś stacje do innej lokalizacji jako że puki co widzę że jest to najbardziej opłacalna fucha no chyba że ktoś ma lepszą propozycję Smile

mam 2 statki + podstawowy

Cobra MK III  do misji bojowych oraz
Type-6 Transporter  - rozbudowany do 100 miejsc na towary
Odpowiedz
przede wszystkim musisz być w dobrych stosunakch z frakcjami które sa na danej stacji - oznacza to że najlepiej jest brac misje z jednego systemu ( jednej stacji ) zawozić je do miejsca docelowego i wracać nawet na pusto do tego samego systemu aby znowu wziać z niego kolejne misje - latajać regularnie w jednym systremie szybko podniesiesz sobie range u tych frakcji i praktycznie z misji na misję bedziesz miał coraz lepsze zarobki na misjach.

wejdz na discorda husarskiego - pogadamy
i tak, są dużo lepiej opłacalne misje niż zwykłe handlowe polegające na zabraniu towaru i zawiezieniu go w dane miejsce

Jestem teraz na discordzie.
Odpowiedz