Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
czasy aspa już mineły - obejrzyj sobie Krait Phantom. I lepsza funkcjnalnośc, i zasięg skoku.
Co ciekawe - nadal na topie jest Python - można go zrobić pod wszystko a w wersji handlowej upakujesz mu ponad 250 ton towaru - no i najważniejsze moze lądować na małych stacjach. Każdy husarz ma z reguły po dwie - trzy sztuki tego statku.
HKL z inżymierami tez pomaga
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Gallus Anonimus
Dziękuję za cenne rady, ale żeby nie zaśmiecać tego wątku ośmielę się założyć nowy w Stoczni i tam kontynuować tą ciekawą dyskusję. Nie chcę podpaść za łamanie regulaminu forum już przy powitaniu.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Etamo Raggy
(20.08.2020, 20:14 UTC)MAGNUM354 napisał(a): a z tym ciułaniewm grosza na lepszy statek, to nie przesadzaj, mamy na miejscu takie wewnętrzne skrzydło specjalne które pomaga się rozkręcić - i nie tylko 
Dołącz do naszego discorda i pytaj kogokolwiek na dowolnym kanale głosowym - ktoś cię pokieruje dalej.
Możliwe że skorzystam, ale mam taką przypadłość, że lubię powoli, a samemu przy okazji ogarniając jeszcze bardziej grę
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Thommenn
01.09.2020, 20:39 UTC
Witam. Tomek z Wrocławia. Gram na PS4. Z racji wieku powinienem pamiętać jeszcze 87' Elite ale pierwszy raz zagrałem dopiero we Frontier. Gra mi się podobała więc z przyjemnością wracam do tej serii. Poza tym będąc dzieckiem marzyłem aby zostać kosmonautą co niestety mi nie wyszło. Za to moja małżonka bywa niezłą kosmitką i to mi póki co wystarcza.  W nowym Elite jestem oczywiście na samym początku nowej galaktycznej przygody więc póki co więcej czasu spędzam oglądając poradnik totalny niż w kosmosie ale powoli się rozkręcam. Do zobaczenia wśród gwiazd!
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Ryo_PL
Siemka wszystkim. Paweł, rocznik 1982. Gram na PS4. Weteran konsolowy i kolekcjoner wszelkiej maści konsol i edycji kolekcjonerskich. Konsolowy świr spod znaku Playstation. Głównie Destiny 2 (przegrane ponad 2 tysiące godzin) ale Elite jest dla mnie mega odskocznią od innych gier. Powoli czuje że zaczynam łapać bakcyla. A wszystko oczywiście przez Poradnik Totalny (by Mathias Shallowgrave) na który trafiłem zupełnie przypadkiem i obejrzałem go praktycznie jednym tchem.
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: DACHOW
11.09.2020, 10:13 UTC
Hey! Jak to szło? Młody, przystojny, kupa kasy... wait... nie to forum  No dobra trochę bardziej na poważnie, 35 wiosenek pykło więc już nie taki młody, choć i nie stary  Dawno, dawno temu spędziłem wiele godzin przy Frontierze, jeszcze na Amidze, to był sprzęt!!! W tamtych latach godzinami wpatrywałem się w nocne niebo błądząc marzeniami dziecka wśród gwiazd, Frontier oferował namiastkę realizacji tych marzeń. W pewnym czasie wpadł do głowy pomysł: a może znów polatać wśród gwiazd? Pierwszy wybór padł na EVE i ta gra wybijała mi ten pomysł z głowy na dłuższą chwilę. Teraz przyszedł czas na kolejną odsłonę Elite i to jest! Obecna Elite przywodzi mi na myśl wspomnie wielu godzin dobrej zabawy jakie spędziłem w Frontierze, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Pozdrawiam.
(11.09.2020, 10:13 UTC)Dachow napisał(a): Hey! ... No dobra trochę bardziej na poważnie, 35 wiosenek pykło więc już nie taki młody, choć i nie stary Dawno, dawno temu spędziłem wiele godzin przy Frontierze, jeszcze na Amidze, to był sprzęt!!! W tamtych latach godzinami wpatrywałem się w nocne niebo błądząc marzeniami dziecka wśród gwiazd, Frontier oferował namiastkę realizacji tych marzeń. ...Teraz przyszedł czas na kolejną odsłonę Elite i to jest! Obecna Elite przywodzi mi na myśl wspomnie wielu godzin dobrej zabawy jakie spędziłem w Frontierze, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Pozdrawiam.
Elite wciąga i to baaardzo. Sam nie wiem kiedy a mam już wylatane tyle godzin że ho ho ho. Też zaczynałem na Amidze z Frontierem na jednej dyskietce. Teraz masz o wiele wiele więcej możliwości. Mi też pykło 35 wiosenek  Witamy
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: pik303
Witam wszystkich! Jestem totalnie nowy w ED, dopiero niedawno dowiedziałem się o istnieniu takiego cuda. Póki co obczajam możliwości, więc totalnie nie wiem w jaki kierunku chcę podążać. Najważniejsza dobra zabawa. A gierka - kosmos! Przydałoby się jedynie jakieś towarzycho  Pozdrawiam wszystkich!
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Witamy, jak już nas znalazłeś, to teraz wejdz jeszcze na naszego discorda żebysmy mieli jakas komunikację głosową- to sie przydaje.
dużo się dowiesz podczas samych rozmów z ludzmi, a i oferujemy rózne dziłalności tak jakby wewnątrz naszej grupy 
na discordzie masz kilka dostepnych kanałów głosowych- polecamy na początek Bar i Doki
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: pik303
(12.09.2020, 14:30 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Witamy, jak już nas znalazłeś, to teraz wejdz jeszcze na naszego discorda żebysmy mieli jakas komunikację głosową- to sie przydaje.
dużo się dowiesz podczas samych rozmów z ludzmi, a i oferujemy rózne dziłalności tak jakby wewnątrz naszej grupy 
na discordzie masz kilka dostepnych kanałów głosowych- polecamy na początek Bar i Doki
Dzięki. Na pewno skorzystam  Do usłyszenia wkrótce
|