Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: KOZUCHGREGOR
Witam.
Mam na imie Grzegorz, rocznik 82 Mieszkam w Policach kolo Szczecina , pracuje jako technik turbin wiatrowych.
Zainteresowania , dobra gra na dlugie miesiace , dobra muzyka. Elitke dorwalem kilka miesiecy temu czyli swieze mieso ze mnie ale staram sie. Do zobaczenia na gwiezdnym szlaku.
Pozdrawiam
Liczba postów: 4
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Shavorz
Siemanko!
Mam a imię Rafał, 87 rocznik Mieszkam w Szczecinie, jestem zawodowym kierowcą (tak w ciężarówce też da się grać xD )
Co do zainteresowań to przede wszystkim gra na gitarze, dobra gra na PS oraz rower.
Witam.
Mam na imię Paweł, rocznik 83 mieszkam koło Zawiercia, interesuję się grami, muzyką, filmem.
W ED gram jakieś cztery miesiące.
Pozdrawiam.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: LuLs
Witam
Nazywam się Krzysztof i wyprodukowali mnie w w roku `75  . Zamieszkuję ziemie północy naszego kraju a dokładnie Gdańsk jest mym miejscem pobytu stałego
Interesuję się strzelectwem sportowym które wykluło się z zabawy w ASG wspólnie z synem. Lubię dobre kino, motoryzację, kiedyś pasjonat motocykli i uczestnik tejże pasji. Jednak zawsze główną pasją było giercowanie na kompie od momentu kiedy rodzice zakupili mi w czasach zamierzchłych ATARI 800 XL wraz z MAGNETOFONEM 
Od tamtego momentu przepadłem i gram do dnia dzisiejszego - Ostatnimi latami przewinęły się takie tytuły jak : WoT ( teraz w zasadzie już w to nie gram ), cały czas War Thunder, Company of heros lub World of Warships co piątek z kumplami ze świata racząc się przy tym napojami nie do końca przeznaczonymi dla dzieci.
Próbuję też swoich sił w Elitce ale co jakiś czas zniesmaczony brakiem mej wiedzy w tej produkcji odpuszczam na jakiś czas, żeby jednak powrócić i znowu czerpać przyjemność z gry.
Przez przypadek napotkałem materiały na YT dotyczące ED kolegi Mathiasa i tak trafiłem tutaj. Mam nadzieję czerpać z waszej wiedzy i czerpać jeszcze większą przyjemność z gry w Elite
Pozdrawiam serdecznie całe szacowne forum
Krzysztof
Liczba postów: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Qmatoboss
Witam!
Mam na imię Mateusz, w ED Qmatobos, lat 26. Jestem nowym graczem, a przygodę z Elite Dangerous rozpocząłem z pół roku temu, aktualnie mam przegrane 29h. Wróciłem do gry, bo chcę grać na poważnie i na pewno dłużej.
Z zainteresowań hobbystycznie programowanie oraz web design.
Liczba postów: 3
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Mike Emeder
12.04.2020, 10:31 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2020, 10:50 UTC przez Mike Emeder.)
Dzień dobry
jestem nowym graczem ED o imieniu Michał.
Zacząłem około tydzień temu i jestem jeszcze trochę przytłoczony, ale powoli powoli zaczynam łapać podstawy podstaw ; )
Trafiłem na TWH szukając informacji o polskich społecznościach, trochę poczytałem i jetem zaciekawiony tym co tutaj zobaczyłem.
Chciałbym dołożyć jakąś swoją cegiełkę ale jeszcze dużo nauki przede mną, więc to chyba jeszcze za wcześnie żeby zostać członkiem frakcji, ale kto wie...
Póki co nie pochłaniam wszelkiej maści poradników, cieszy mnie samodzielne odkrywanie. Jednak od pewnego momentu, aby być użytecznym, raczej nieuniknione szukanie informacji jak działać efektywniej , co kupić, co gdzie zamontować, skąd wziąć walutę na to. No i oczywiście wypracować swój styl i główną ścieżkę kariery, bo tak naprawdę jeszcze nie wiem co tutaj będzie mi najbardziej odpowiadało. Na pewno jestem zainteresowany dawaniem wsparcia dla społeczności
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
No to w Husarii własnie znajdziesz największa bazę danych, linków, porad itp. Mamy dział stocznia który pomoże ci wybrać kierunek w którym bedziesz swój statek tuningował, ale najważniejsze to rozmowy na żywo na discordzie - najszybszy sposób żeby coś wyłapać 
A zapisac się do nas możesz zaraz po zainstalowaniu gry - pierwsze co ci z głowy wybijemy to używanie automatycznego dokowania i lądowania
Liczba postów: 17
Reputacja:
7
Platforma:
CMDR: Aridius
13.04.2020, 08:21 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.04.2020, 20:19 UTC przez Aridius.)
Witam wszystkich,
Z tej strony Michał, rocznik 95. W Elitce mam już spędzonego dużo czasu i ostatnio do niej wróciłem po przerwie. Bardzo chętnie z kimś polatam, pomogę, powalczę (najchętniej PVP) lub po prostu miło spędzę czas ;P
Latajcie Bezpiecznie ^^
Liczba postów: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: GAJOWY
Witam wszystkich
Z tej strony Artur rocznik 76.
Z Warszawy
W Elitke gram od nie dawna ,na razie odkrywam wszechświat przez eksplorację .
Miłośnik gier typu symulatory,w szczególności lotu ( Prepar3D,X-Plane ).
Stawiam na realizm wiec gram w sieci Vatsim.
Pozdrawiam
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Kotor_
Cześć, jest Kotor.
W Elite pierwszy raz zagrałem na PS4 już dość dawno temu, ale trochę odbiłem się od jej złożoności. Teraz wróciłem, tym razem na PC i między innymi dzięki kanałowi "rootsrat" na YT ogarniam dużo lepiej, dzięki czemu mam nadzieję na długą i przyjemną grę
Moim głównym celem w grze jest eksploracja. Chciałbym badać nowe miejsca (pierwsze małe wypady mam już za sobą, niestety jeszcze nie do żadnego nieodkrytego miejsca) a w międzyczasie chciałbym też odwiedzić bardziej znane i ciekawe miejsca, na pewno Sol (chociaż nie mam pozwolenia jak na razie...).
|