Przedstaw się
Witajcie! Jestem Mariusz, rocznik 77. Jestem całkiem zielony jeśli chodzi o ED i liczę na Waszą pomoc, za co z góry dziękuję. Chociaż muszę się przyznać, że przygodę z ELITE zacząłem już na Commodore C64 i dalej na Amidze 1200, jednak ED nie jest już takie proste. Pracuję jako frezer w jednej z fabryk w Dąbrowie Górniczej a interesują mnie, właśnie, symulacje kosmiczne. Pozdrawiam wszystkich Husarzy
Odpowiedz
(01.01.2020, 23:33 UTC)PRA-ZIOMEK napisał(a): Witam wszystkich ponownie z poprawnego już konta

W dalszej części tego tekstu przedstawię się po krótce  jestem Mateusz tak mam na imię  urodzony w 1986 roku czyli taki stary pryk mieszkam poza granicami naszego pięknego kraju Polska. W elite gram troszeczkę już bo nie ma lepszej gierki jeśli chodzi o kosmiczne klimaty . Jestem chętny do pomocy wszelakiego rodzaju jak do tańca i do różańca ?
Odpowiedz
Witam Was,

CMDR Maqinus z tej strony.
Mój pierwszy kontakt z uniwersum Elite był jeszcze w latach 90, zaczęło się od FE2 na Amidze 500, później FFE na PC.
W 2017 świeżo po zakupie Xbox One zobaczyłem promocję na ED, kupiłem z sentymentu i wsiąkłem w tą grę.
[Obrazek: 218711.png]
[Obrazek: 218711.jpg]
Odpowiedz
Witam serdecznie wszystkich na forum. Grzesiek rocznik 1990 z tej strony. Od końca 2017 roku zwiedzam Drogę Mleczną - jak do tej pory tylko Bańkę - w Elite. Choć zdecydowanie uważam i traktuję ED jako grę jednoosobową, czasem warto poznać innych graczy i dowiedzieć się czegoś, czego samemu odkryć się nie da
Odpowiedz
Pozdrowienia Komandorzy.
Tu CMDR Chindoos. Mam nalatane 270h i obecnie mieszkam na Titan's Daughter w systemie Taygeta. Jak mi się tu znudzi, albo Thargoidzi zaczną bardziej naciskać to planuję przenieść się bliżej okolic HR 8444 Wink

Bezpiecznych lotów!
Odpowiedz
Witam wszystkich.

Jestem Maciek. Rocznik 76. Na codzien pracuje w firmie informatycznej. Gram na PS4.
Odpowiedz
Hey ha o7! 

Imię: Marcin (eMarcel)
Rocznik: 1978.
Obecny System: NL, Hub Rotterdam.
Zawodowo: IT nerd.
Hobby: Drony FPV, Squash, VR (od VIVE przez VIVE Pro do Reverb), symulatory lotów, Airbus A320.
Strona: https://eMarcel.com

W Elite: Dangerous gram od dnia ~10. Mam nadzieje ze TWH pozwoli na odkrycie nowego wymiaru gry.

Pozdrownienia od podziemia o7!
Cmdr eMarcel
Odpowiedz
Cześć wszystkim.
Z tej strony Wojtek rocznik 78
W Elite Dangerous gram na dzień dzisiejszy 329 godzin. Tego typu grami interesowałem się już od czasów kiedy Commodore Amiga było na topie, wtedy poznałem tytuły: Elite i Frontier.
Elite Dangerous jest Smile MIODZIO Smile

Pozdrawiam wszystkich.
Odpowiedz
(27.01.2020, 19:11 UTC)WOJCIECH.O napisał(a): Cześć wszystkim.
Z tej strony Wojtek rocznik 78
W Elite Dangerous gram na dzień dzisiejszy 329 godzin. Tego typu grami interesowałem się już od czasów kiedy Commodore Amiga było na topie, wtedy poznałem tytuły: Elite i Frontier.
Elite Dangerous jest Smile MIODZIO Smile

Pozdrawiam wszystkich.

Pozdrawiamy i Ciebie Wink
Odpowiedz
Czołem!

Według Steama 22.01.2020 odpaliłem ED po raz pierwszy. Od tej pory po omacku odkrywam galaktykę.
Gra mnie fascynuje, ale próg wejścia jest niewątpliwie wysoki.

Spodziewajcie się głupich pytań z mojej strony. Zagadnień jest milion, odpowiedzi w internecie jeszcze więcej. Trochę się w tym wszystkim gubię, ale jestem zawzięty :-)
Odpowiedz