Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: MARIUSZ77
Witajcie! Jestem Mariusz, rocznik 77. Jestem całkiem zielony jeśli chodzi o ED i liczę na Waszą pomoc, za co z góry dziękuję. Chociaż muszę się przyznać, że przygodę z ELITE zacząłem już na Commodore C64 i dalej na Amidze 1200, jednak ED nie jest już takie proste. Pracuję jako frezer w jednej z fabryk w Dąbrowie Górniczej a interesują mnie, właśnie, symulacje kosmiczne. Pozdrawiam wszystkich Husarzy
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Reputacja:
24
Platforma:
CMDR: Maqinus
.png)
.png)
.png)
Witam Was,
CMDR Maqinus z tej strony.
Mój pierwszy kontakt z uniwersum Elite był jeszcze w latach 90, zaczęło się od FE2 na Amidze 500, później FFE na PC.
W 2017 świeżo po zakupie Xbox One zobaczyłem promocję na ED, kupiłem z sentymentu i wsiąkłem w tą grę.
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: GRZESIEK Z
Witam serdecznie wszystkich na forum. Grzesiek rocznik 1990 z tej strony. Od końca 2017 roku zwiedzam Drogę Mleczną - jak do tej pory tylko Bańkę - w Elite. Choć zdecydowanie uważam i traktuję ED jako grę jednoosobową, czasem warto poznać innych graczy i dowiedzieć się czegoś, czego samemu odkryć się nie da
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: ROORGPL
Witam wszystkich.
Jestem Maciek. Rocznik 76. Na codzien pracuje w firmie informatycznej. Gram na PS4.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Platforma:
CMDR: Barsztik
Czołem!
Według Steama 22.01.2020 odpaliłem ED po raz pierwszy. Od tej pory po omacku odkrywam galaktykę.
Gra mnie fascynuje, ale próg wejścia jest niewątpliwie wysoki.
Spodziewajcie się głupich pytań z mojej strony. Zagadnień jest milion, odpowiedzi w internecie jeszcze więcej. Trochę się w tym wszystkim gubię, ale jestem zawzięty :-)