Liczba postów: 13
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: bloczyna
Witamy serdecznie. Trafiłeś w dobre ręce. Zainstaluj Discorda, pytaj się i graj  Sam jestem tutaj od niedawna i naprawdę jest tutaj niezła śmietanka towarzyska. Do zobaczenia w kosmosie,
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Platforma:
CMDR: Vilentred
(05.09.2019, 07:33 UTC)Villenn napisał(a): Cześć i czołem wszystkim.
Jestem Zbychu aka Villenn (: Geneza nicku jest banalna, wywodzi się on od imienia postaci książkowej, Villentreten (Wiedźmin), ale że nazwa długa, i wielu ją skracało, więc jest Villenn.
Rocznik 88. W elite gram od niecałego miesiąca, to moje 3 podejście do tej gry, i jak widać udane bo zostałem na dłużej, i wciągnęło mnie mocno.
Fan fantastyki wszelakiej, dobrego filmu, szachów i wielu wielu innych rzeczy.
Stary wyjadacz jeśli chodzi o world of warcraft, staż bodajże od 2007 r, także trochę lat minęło.
Pozdrawiam wszystkich !
Zauważyłem dopiero teraz, nie spodziewałem się ze spotkam tutaj swojego imiennika
Liczba postów: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: MICHASPL
Witam wszystkich pilotów. Nazywam się Michał, rocznik 82. Od 13 lat mieszkam w Irlandi, ale już niedługo w grudniu wracam na łono ojczyzny, w woj.Śląskim. W elita gram już od jakiegoś czasu z przerwami. Gram na Ps4.... to chyba wszystko, wiec jeszcze raz witam.
Liczba postów: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: PaceOfSpades
Cześć, jestem Paweł, rocznik 93
5 lat żyłem i pracowałem w Wielkiej Brytanii, teraz cieszę się pustynią arizony w Stanach.
Fan fantastyki, podcastów i kosmosu. W wolnym czasie spędzam czas z moją żoną starając się wycisnąć jak najwięcej z mojego PS4. Jestem całkiem nowy w Elite więc każda pomoc jest mile widziana.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Platforma:
CMDR: dobra_kawa
Witam serdecznie, Bartosz, rocznik 93, młody przedsiębiorca z Krakowa  W wolnym czasie zajmuję się amatorsko produkcją muzyki, rysunkiem i oczywiście gram w różnej maści gry. Swoją przygodę ze społecznościami gier online zaczynałem z CS'em, następnie był WOT, teraz przyszła pora na Elite. Pozdrawiam mojego kuzyna Marcina, który pokazał mi Waszą społeczność i zachęcił do dołączenia tutaj
Liczba postów: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Piotr.sz1964
24.09.2019, 18:24 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.09.2019, 18:29 UTC przez Piotr.sz1964.)
Liczba postów: 118
Liczba wątków: 5
Platforma:
CMDR: Anger Ash
RSI Handle: AngerAsh
.png) .png) .png)
25.09.2019, 09:45 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.09.2019, 09:46 UTC przez Anger Ash.)
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
UWAGA!
info dla wszystkich osób z okolic Gdyni i z Wejherowa ( ostatnio w tym dziale pojawiło się kilka osób z tego rejonu ) - mamy okazje spotkać się w Gdyni przy piwku w ten weekend - wszelkie info :
https://forum.thewingedhussars.com/showt...p?tid=5652
jesli ktoś nie może przeczytać tego tematu ( raczej nie ) to pisac tu - będę podawał info na bieżąco aż do soboty wieczorem 
Jest okazja do zapoznania się
Liczba postów: 44
Reputacja:
7
Platforma:
CMDR: Stary Karczmarz
Witam wszystkich.
Mam na imię Artur, wiek 33 lata i zamieszkuję w małej miejscowości o nazwie Turek.
W ED zacząłem grać jakoś w 2014 roku jednak w międzyczasie miałem kilka dość długich przerw. Na wstępie zaznaczę, że jestem typowym introwertykiem tak więc proszę wziąć na to poprawkę. Zawsze unikałem jakichkolwiek interakcji z innymi graczami, aczkolwiek nie stroniłem od trybu OPEN a biorąc pod uwagę sandbox-owy typ gry postanowiłem urozmaicić rozgrywkę poprzez próbę dołączenia do dobrze zorganizowanej społeczności (przynajmniej mam taką nadzieję).
Mam również nadzieję, że będę w stanie nawiązać efektywną współpracę w dłuższym okresie czasu. Poza tym jestem człowiekiem cierpliwym o niskiej preferencji czasowej a z racji dość nietypowego zajęcia zarobkowego często dysponuję ogromem wolnego czasu.
Na koniec dodam, że w ED latam tylko i wyłącznie w VR tak więc komunikacja na wbudowanym czacie mimo iż jest możliwa to nie jest dla mnie zbyt komfortowa (chyba, że akurat siedzę w doku).
Do zobaczenia w przestrzeni.
Liczba postów: 2,603
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png) .png) .png)
Korzystamy do komunikacji z aplikacji Doscord. Podstawowe info najdziesz na naszym forum.
|