Przedstaw się
(09.05.2019, 14:47 UTC)MAGNUM354 napisał(a): jakbys postanowił z nami zostac na dłużej to  mamy taką zasade z enick w grze i na forum i na discordzie  jest taki sam - to pomaga ograniczać zamęt

Dziękuje za informację
Założyłem nowe konto już z poprawną nazwą, tak, chciałbym zostać na dłużej...
Teraz jestem kompletnie zielony także musze się dużo nauczyć jednak gra ma ogromny potencjał i warto dać jej szanse
Odpowiedz
Cześć
PSN ID: sauroneczek
ED mam od pol roku, lecz dopiero teraz zaczynam latac. Nick w realu Darek Biggrin
Lat ehemmm 7........., no dobra 47.
weteran elektronicznej rozrywki zaczynający od ZX81, poprzez C64, Amiga, PC, konole, dziś bawiący się na XBOX ONE i PS4.
Wielkie dzięki za przyjęcie w szeregi.
Z żeglarskim pozdrowieniem.
Odpowiedz
Cześć!
Moja styczność z ED sprowadza się do kilku h spędzonych u kumpla, który jest maniakiem zarówno ED jak i SC.
ED na razie zakupiłem w Steamie -> z graniem muszę poczekać kilka tygodni az złoże kompa (na obecnym nie ma szansy pojsc)
Na forum zarejestrowałem się żeby dopytać się o strzep.
Odpowiedz
Cześć,

Z tej strony Rafał.
Nick w grze: YUUDASH
Zainteresowania: Szeroko pojęta informatyka, obróbka wideo oraz muzyka.
W ED od dwóch tygodni, jednak zapału i ambicjii na o wiele więcej Wink
Odpowiedz
Siemanko, w grze od grudnia zeszłego roku totalnie przez przypadek tzn w trakcie lookania na promo w store xbox trafiłem na TO. Wsiąkłem w grę totalnie bo trochę bawię się w astronomię ( teleskop i coś tam jeszcze ). Starałem się o przyjęcie do TWH ale coś tam nie poszło i myślę że nie będę tego drążył bo jednak platforma xbox nie pozwala na rozwinięcie skrzydeł ( peceta mam za słabego ), do tego mam mało czasu na granie więc samemu lepiej rozwinę skrzydła tzn powoli acz systematycznie Smile aaa no i mam 44 lata i do tego jestem piękny ale ludzie z TWH są jeszcze piękniejsi. Pozdrawiam.
Odpowiedz
Witam. Michal, rocznik 85. Od 10 lat pracuje i mieszkam w Niemczech ( Nürnberg, Bawaria ). Zawodowo pracownik dzialu personalnego Deutsche Post a prywatnie pseudo mechanik i milosnik gier komputerowych. Do gry w ED sklonilo mnie dawne zamilowanie jeszcze z czasow Amigi do Frontiera Elite 2. I musze przyznac ze gra mnie bardzo wciagnela, przerasta wszelkie oczekiwania Smile
PS: wybaczcie za brak Polskich zankow
Odpowiedz
Witajcie Smile

Zbig się kłania z POZnania.
40 letni zagorzały maniak RPG i Football Manager Smile
Jednakże odkrycie jakiś czas temu serii X oraz Elite dawało mi mega frajdę z gry....dawało bo...odłożyłem.
Odłożyłem Elite bo wkurzyło mnie granie na klawiaturze - za duuuuużo się działo a starcze palce już nie te (dobrze, że małżonka tego nie czyta Smile )
Powróciłem jednak z Joystickiem i Hotasem i od razu zmieniła się sytuacja. Gra sprawia mi teraz wiele frajdy i jest bardzo fajnie rozwijana.
Szkoda tylko (mimo, że znam dobrze język angielski), że nikt nie chce wydać pozycji po Polsku. W tych czasach dla mnie trochę to niezrozumiałe.
Odpowiedz
Cześć,

Z tej strony Maciej, w elite dangerous gram od niedawna na pc i pomyślałem że pewnie fajniej było by zagrać z kimś więc poszukałem i znalazłem w googlach to formu. Na co dzień zajmuje się modelowaniem postaci do gier a w wolnym czasie lubię "podłubać" jakieś własne rzeczy i oczywiście grać w gry.
lokalizacja Warszawa
rocznik 87
Odpowiedz
Witam,

Jestem Wojtek (w grze Suremaker), rocznik 85, mieszkam w Londynie, jestem programistą.

W ED gram od listopada 2018, ale jako dzieciak uwielbiałem grać w Frontiera 2 (jeszcze na Amidze) oraz First Encounters. Grę zacząłem w trybie solo aby się przyzwyczaić do niej, ale od kilku miesięcy gram w trybie open. Do tej pory nie wchodziłem w interakcje z innymi graczami, grając bardziej w stylu poprzednich serii i ciesząc się tym co gra oferuje. Chciałbym jednak wziąć udział również w zadaniach grupowych, dlatego postanowiłem się tutaj zarejestrować Smile
W ED gram w miarę możliwości - między raz a kilka razy w tygodniu.

Pozdrawiam

PS. Dość niedawno napisałem posta o moich wrażeniach z grania w ED na swoim prywatnym blogu: link - zapraszam Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich.
- Platforma PS4
- Cmdr Aicedd
- Imię: Piotr
- Miasto: Gdańsk
Przygoda z ED, w moim przypadku, rozpoczęła się około tydzień  temu i jestem prawie całkowicie zielony Smile. Trafiłem na tą grę przez przypadek (nawet nie pamiętam w jaki sposób… o chyba sobie przypominam – zetknąłem się z nią na streamie na Twitchu u Kyca …). Niestety znajomość języka angielskiego w moim przypadku jest baaardzo podstawowa dlatego na początku mnie mocno odrzuciła. Ale coś nie dawało mi spać po nocach Smile i zacząłem grzebać. Trafiłem na „ Poradnik Totalny” na YT a z niego na to forum. W styczniu pojawiła się bardzo atrakcyjna promocja w Playstation Store i … już prawie sobie ją kupiłem ale ponownie „przypomniałem” sobie o brakach językowych no i zrezygnowałem. Oczywiście dzień po zakończeniu promocji sam o sobie mówiłem: „Idiota przecież te 70 zł to nie majątek nawet jakbyś miał się odbić”. No i postanowiłem cierpliwie czekać do kolejnej promocji (nie chciałem kupować w pełnej cenie w obawie przed „niepotrzebnym wydatkiem” Smile ). W czasie oczekiwania na promocję setki razy obejrzałem filmy polskich graczy na YT („Poradnik Totalny” znam chyba na pamięć Smile ).
Po takich moich „życiowych” perturbacjach doczekałem się  majowej promocji w Playstation Store i JĄ mam… i bardzo szybko zacząłem się zastanawiać nad zakupem HOTAS’a Smile.
Na razie jestem ogromną Lamą – Auto Dock uratował mi milion razy życie Smile, jestem już po wciąganiu przez czarną dziurę (chyba to było to), po prawie spaleniu statku… jednym słowem uczę się wytrwale (latam na razie na trybie solo). Aktualnie wyleciałem z systemu startowego i doleciałem do HR 8444 Smile .
Jeśli jest ktoś chętny to wspólnego polatania to proszę wysyłać zaproszenie do znajomych na PS4 – bardzo proszę przy wysyłaniu zaproszenia wpisać wiadomość, która pozwoli mi rozpoznać osobę a raczej cel zaproszenia ( np.: krótki wpis „…elite…”).  
Mój PSN Nick: aicedd
Do połowy czerwca zaproszenie może nie spotkać się z mojej strony z odpowiedzią – wyjazd urlopowy.
Odpowiedz