Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
O, masakra, też bym ich pewnie zaczął opluwać... XD
Prawda, w końcu się nudzą. Najpierw sam zbierałem i już byłem gotowy do powrotu, ale 3nd3r do mnie dołączył i zostaję tam jeszcze chwilę strzelając razem z nim. Zbiorę sobie jeszcze 12 schematów broni...

Na szczęście trzeba to zrobić tylko raz Smile
Odpowiedz
@deathang3l2 Power planty i PD guardianow sa imho bardzo interesujace. Szczegolnie ze jak robisz na szybko statek to masz od reki dwa core moduly jak po grade 3 inzynierach
Odpowiedz
Owszem, ale coś za coś, oba moduły generują więcej ciepła obok generowania większej mocy. Obiektywnie oczywiście, że są interesujące. Tylko mnie niespecjalnie interesują. A zmiany inżynieryjne jakie robiłem na swojej elektrowni mając nadwyżkę energii polegały na lepszym odprowadzaniu ciepła kosztem mocy, czyli coś przeciwnego do tego co dają moduły Strażników.
W sumie jasne, lepiej pozbierać te schematy teraz skoro i tak tam jestem, trochę więcej rzezania, ale da się przeżyć.

Dzięki Smile
Odpowiedz
Opanowałem już zbieranie guardian blueprints niemal do perfekcji. Dziękuję Wam za poradniki i pomocne odpowiedzi. Mam teraz temat z Ancient ruins. To mi wygląda na bardziej skomplikowaną operację. będę wdzięczny za podpowiedź jak się do nich zabrać.

(27.03.2019, 06:40 UTC)Tantal napisał(a): Opanowałem już zbieranie guardian blueprints niemal do perfekcji. Dziękuję Wam za poradniki i pomocne odpowiedzi. Mam teraz temat z Ancient ruins. To mi wygląda na bardziej skomplikowaną operację. będę wdzięczny za podpowiedź jak się do nich zabrać. 
Odpowiedz
Szukałem na forum, mogłem przeoczyć nie znalazłem jednak odpowiedzi na mój problem.

Przesiadam się na PC wraz ze mną thrustmaster t-flight hotas 4 , wszedłem do gry i hotas nie działa tak jak na konsoli, tam w zasadzie nic nie zmieniałem.., pomóżcie proszę, może ktoś może jakieś gotowe ustawienia podesłać albo podpowiedzieć jak to szybko ogarnąć.
Odpowiedz
Mówisz i masz, gdzieś już napewno było Wink
Hmm... bindy powinny pasować ?
https://forum.thewingedhussars.com/showt...t=bindings
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Ten temat widziałem próbowałem ale nie działają mi cfg może dlatego że to jest do innego hotas'a. Pozostaje ustawić ręcznie.
Odpowiedz
No to poszukaj tutaj https://edrefcard.info/list
Z tego co widzę to @Indygo zamieścił to już tutaj Wink
https://forum.thewingedhussars.com/showt...=Przydatne
Odpowiedz
Odpowiedz
Obraz wart więcej niż tysiąc słów...
Odpowiedz