Przedstaw się
Cześć wszystkim!
Tak sobie pomyślałem, że jeszcze w starym roku się przywitam i napiszę coś o sobie Smile
Na imię mam Arek, pochodzę z Wielkopolski, a dokładniej z Sierakowa (typowo wakacyjna lokacja). Prywatnie jestem mężem i ojcem dwóch wspaniałych córek w wieku 4 i 2 lata. Pracuje jako ten nielubiany przez większość facet w niebieskim mundurze, ale ja lubię swoją robotę i jest mi z tym dobrze Biggrin Gram od kiedy tylko pamiętam, zaczynałem od pegazusa, obecnie Asus ROG. Oprócz ET grywam w World of tanks i różne RPG, czas gry uzależniony od pracy i przede wszystkim od rodziny. Oprócz tego jestem fanem Slipknot-a i ogólnie ciężkiego brzmienia. Rocznikj 1985.
Podrawiam!
Odpowiedz
Wink 
Cześć wszystkim!
Mam na imię Dariusz, rocznik 98 (przez sporą grupę widzę, że mogę być spostrzegany za juniora ale zawsze lubiłem towarzystwo "życiowych weteranów"  )   
Mieszkam w mniejszej miejscowości niecałe 100km od Szczecina. 
Zawodowo? Może jeszcze nie zawodowo ale niebawem wojskowy aby kultywować dalej tradycje naszych słynnych na cały świat formacji wojskowych.
Zainteresowania: sport, nurkowanie, survival. Natomiast w domowym zaciszu cieszę się grą na komputerze jak raczej wszyscy których zrzesza to forum.

Do zobaczenia między gwiazdami  Wink
Odpowiedz
Czołem!
Tutaj Marcin, rocznik 96
Interesuje się przede wszystkim lotnictwem (studiuje kierunek powiązany), trochę polityką i ogólnie tym co się na świecie dzieje, poza tym sporo interesuje się przyrodą, no i oczywiście lubię trochę pograć Wink
Odpowiedz
Cześć,
Mam na imię Dariusz, rocznik '77 ubiegłego wieku, mieszkam w Warszawie. Na co dzień programuję, w wolnej chwili też. Czytam głównie fantastykę. Z Elite dopiero zaczynam.
Podrawiam!
Odpowiedz
Dane CMDR SadWolf:
Imię: Piotr
Rocznik: 1991

Notka:
Pilot przejawia zainteresowanie różnego rodzaju rozrywkami elektronicznymi (czyt. "gry komputerowe"). Ze szczególnym uwzględnieniem: Oblivion, Skyrim, Gothic, Dark Souls, Subnautica, Minecraft, Warframe, Destiny, GTA5 Online. Chętnie zajmuje się aktywnością fizyczną. W gronie znajomych lubi czas spędzać przy "grach planszowych".

Cele:
Posiadanie wszystkich statków.
Nawiązanie łączności oraz współpraca z innymi pilotami.

o7.
Odpowiedz
log data: Jan Twardowski
Imię : Jakub
Rocznik: 87'

Notka:
Ledwo wyrwałem się z mojego układu planetarnego, po wielu latach zapieprzania na kosmicznej śmieciarce. W końcu udało mi się uzbierać na nowiutką cobre III i wyruszyłem do sektora HR 8444 gdzie mieszkają rodacy moich przodków. W wolnym czasie gram w gry.
Odpowiedz
Witam wszystkich Smile

Marek, rocznik '78 z miejscowości Lubin (dolnośląskie).
Pracownik w dużej firmie powiązanej z przemysłem motoryzacyjnym.
Prywatnie maż oraz tato pary urwisów (8 i 11 lat).

Gry jeszcze nie posiadam Exclamation Surprised

Na forum Husarii wpadłem przypadkowo...
Szukając jakiejś ciekawej i nietuzinkowej kosmicznej gry (po zamknięciu europejskich serwerów BSGO Huh ), wpadłem na tytuł Elite i doznałem rozbłysku w pamięci... przecież to gra, która pochłonęła sporo godzin mego życia (i zapewne obniżyła sporo ocen Tongue ) za czasów Amigi500 Biggrin 

Forum Husarii "wygooglowałem" a kultura nakazuje się przywitać  Smile 

Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się w grze - lecę szukać informacji czy mój obecny sprzęt "udźwignie" ten bezmiar przestrzeni.

Ceerpe.
Odpowiedz
(04.01.2019, 10:59 UTC)Ceerpe napisał(a): Witam wszystkich Smile

Witaj serdecznie Marku, z mojego rocznika i mojej branży a najważniejsze moich okolic ktoś w końcu - ja pochodzę z okolic Głogowa.

Witam i kolegę wyżej Jana, jakby nie było też daleko nie mamy do siebie.
Odpowiedz
(04.01.2019, 13:23 UTC)tomekrip napisał(a):
(04.01.2019, 10:59 UTC)Ceerpe napisał(a): Witam wszystkich Smile

Witaj serdecznie Marku, z mojego rocznika i mojej branży a najważniejsze moich okolic ktoś w końcu - ja pochodzę z okolic Głogowa.

Witam i kolegę wyżej Jana, jakby nie było też daleko nie mamy do siebie.
Czyli w sumie też niedaleko ode mnie Smile , jakieś 60 km (do Lubina)
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Cześć wszystkim,
Pozdrawiam z KRK Smile
gram w nietypowym układzie kontrolerów bo za pomocą 6 osiowego manipulatora 3dconnection i lata się super ale walczy kiepsko.
widzę że chwalimy się wiekiem więc tu rocznik 79 tak więc poprzedniego elita też grywałem. Ten mnie się bardziej podoba Biggrin
Pozdrawiam
Odpowiedz