Liczba postów: 193
Liczba wątków: 20
Reputacja:
13
Platforma:
CMDR: Conrdd
Czy jeśli w CW wypuszczę myśliwca z AI pilotem niskiej klasy to on raczej przeżyje starcie czy raczej lepiej tego - dla jego dobra - nie robić ?
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
Platforma:
CMDR: LXir
Od pewnego czasu, ciemne strony każdej planety na której ląduje, są tak ciemne, że kompletnie nic nie widać. Da sie to jakoś zmienić? Mam szczegóły garfiki na LOW, może dlatego ?
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 2
Reputacja:
39
Platforma:
CMDR: Galimathias
To jest chyba kompromis pomiedzy tym co mozna zobaczyc na monitorach (RGB) a naszymi oczami. Poprzednio bylo tak ze jak podlatywalismy do planety to od strony zaciemnionej byla ona czarna, czyli tak jak (chyba) powinno byc. Kiedy sie zblizylismy juz tak ze widac bylo szczegoly to nagle bah, dziwinie sie rozswietlila, strasznie to nienaturalne bylo. Ludzkie oko ma ograniczenia co do spektrum barw, ale monitory maja je jeszcze wezsze wiec pewnie trzeba sie na cos zdecydowac, albo jasniejsze ciemne strony planet (co nie wygladaloby dobrze z daleka) albo ciemniejsza podczas ladowania. Po prostu teraz jest to bardziej naturalne, na zywo pewnie bys wiecej szczegolow zobaczyl podczas ladowania, a tu patrzysz w monitor.
Pytanie mam troche okolo elitowe. Czy komus tez sie od wczoraj mapa na edsm zepsula? Znaczy jak przyblizam to mi "tlo" znika. Ewentualnie jak to naprawic.