Przedstaw się
Pitmak, Mayykel - zapraszamy na discorda, jesli nie macie tam jeszcze uprawnień to sa kanały dla gosci i chyba doki gdzie możecie wejść, ktoś was zauwazy to napewno wejdzie i zapyta co i jak. W odkrywaniu gry tez się znajda chetni do pomocy a przynajmniej do ukierunkowania was w dobrym kierunku Smile
Odpowiedz
Cześć wszystkim, dopiero co zakupiłem ED i się z nim zapoznaję. Mam 32 lata i póki co jestem oczarowany ogromem tej gry Smile
Platforma na której gram to PS4.
Odpowiedz
Mamy dział konsolowy, napewno ktoś sie z tobą skontaktuje. Jesli to jeszcze możliwe to mamy tu taka zasadę że nick na forum = nick w grze - tak się łatwiej odnaleźć.
Odpowiedz
@PieterSweter wrzuciłem Cię już na nasz czat na PSN Witamy
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
witaj Peter ja tez od niedawna gram w ED, jak by co chłopaki z czata na PS sa bardzo pomocni. Pogogli mi nie raz a potrafię być uparty a co do samej gry to jest wieeeeelgha :-)
Odpowiedz
Witam

Na imię mam Norbert, rocznik 1972.
W wolnym czasie lubię pośmigać na motongu (BMW R1200 GS) i pożeglować - nieważne dokąd byle w dobrym towarzystwie Smile
W ED gram na zestawie PC + HOTAS + Oculus Rift (polecam). Na razie mam na koncie jedną wycieczkę w okolice centrum galaktyki (ASP Explorer), podczas której zarobiłem na Anakondę. Teraz wybieram się na kolejną wycieczkę, żeby zarobić na paliwo do niej Biggrin

Niebawem zaczynam kilkumiesięczne wakacje, więc w końcu będę miał czas żeby trochę aktywniej polatać. A że lepiej się lata w towarzystwie, zacząłem się rozglądać za Polakami w ED. I tak trafiłem tutaj. 
Gdy wrócę z wycieczki zamelduję się w Waszych okolicach

Pozdrawiam
CMDR Pitulek
Odpowiedz
Cześć witajcie
Jestem Sebastian urodzony na ziemi w 1996 roku.
Od zawsze interesowała mnie popkultura związana z przemierzaniem kosmosu.
Jako pilot wylatałem 225 godzin.

CMDR JUNGLEMAN
Odpowiedz
Czołem chłopaki Smile
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
cześć pany, mam nadzieje spotkać się gdies w przestrzeni ;-)
Odpowiedz
Siemano Wszystkim
Tutaj Amadeusz rocznik 92, Jelenia Góra
zawodowo sprzedaję asortyment medyczny,
ogólnie gustuję w muzyce techno i hobbystycznie cuś sobie kleje, ale granie na czekanie mam Paradise City, choć nie jestem w klimacie to dobrej nuty nie przełączam
bo lubię dobrą muzykę nie ważne jakiego gatunku.
Ponadto oczywiście gry no i SCI-FI
z wykształcenia elektronik/anglista i wioskowy programista.
Jako że nie specjalnie mam teraz czas na gry bo urodziła mi się córa, powoli ciułam sobie w ED, na takiego sandboxa czekałem od premiery EVE kiedy to dowiedziałem się że kosmos musi być na joysticku, co to za PVP bez precyzji pilota.
Postaram się uciułać powoli jakąś konkretną flotę i wpaść na Polskie systemy Smile
Odpowiedz