Sienkiewiczowskie Szranki - Chroberz 2016
Czołem szlachta!

Pojawiły się już materiały ze zgrupowania szermierczego, na którym miałem przyjemność być w ten weekend.

ARTYKUŁ

GALERIA

Czekam jeszcze na upload całego występu, na którym jest parę fajnych rzeczy, które niestety serwis chroberz.info wyciął lub nie uchwycił. (całość trwała 28 minut)
Odpowiedz
A ty Goliat to który z niech? Smile
Odpowiedz
Ja w tym niebieskim stroju, niestety pożyczony, mój własny będzie się szył za niedługo Smile
Odpowiedz
(12.04.2016, 20:17 UTC)Goliat napisał(a): Ja w tym niebieskim stroju, niestety pożyczony, mój własny będzie się szył za niedługo Smile

To pozdrowienia dla dziewczyn i chłopaków ze Zgraji od Hajduka Tomisza! Smile
I niech ci tam Leszek da wycisk na treningach Wink
Odpowiedz
Normalnie jak Wołodyjowski Biggrin
Odpowiedz
@Morlokus A to Ty też rekonstrukcja? Smile Super! W jakiej grupie jeśli można spytać? Smile

Daje wycisk, daje, ale za to mu płacę przecież Biggrin Rozumiem że znasz go? Smile

@Pienias może za 10 lat, jak już opanuję tę szablę jako tako Smile ale zabawa przednia w każdym razie Smile
Odpowiedz
Tak, znam Leszka i cała Zgraję... chyba od samego ich początku Smile
Jestem rekonstruktorem niezależnym a rekonstruuje piechotę polską - czyli klasycznych hajduków Smile

No to powodzenie w rekonstrukcji i zapewne się gdzieś tam spotkamy to i może szable skrzyżujemy? Wink)
Odpowiedz
Jaki ten świat jest mały Smile

Też mam taką nadzieję, w tym sezonie raczej nie, ale w następnym z pewnością! Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: