[sprzedam] ala steam deck - Lenovo Legion GO
o7 Husarze,
W celu uzyskania środków finansowych niezbędnych do nabycia aktywa o wyższej wartości, dokonuję sukcesywnej sprzedaży poszczególnych zasobów. Proces ten ma na celu zapewnienie odpowiedniego poziomu finansowania zakupu oraz optymalizację struktury posiadanych aktywów. - tyle mi chatgpt podpowiedział, a cel szczytny bo złożenie w miarę sensownego PC.

Sprzedaję przenośną konsolę na windows 11, konsolka typu Steam Deck - tylko większa, mocniejsza i na windowsie. Działa na niej w zasadzie wszystko to co pójdzie na systemie - ja grałem w Horizon zero dawn, elitkę, kingdom come deliverance, kilka ton różnych indyków oraz starszych jrpg, oraz przeróżne emulatory - dobry patent na podłączenie pod tv i retro party w TANKI (battle city) !

Konsolka posiada zamontowane szkło hartowane, w bardzo dobrym stanie.
Dodatkowo mam do niej kartę microsd 512gb - przydaje się na wrzucenie kilku ton mniejszych starszych gierek, oraz mini klawiaturę i myszkę na bluetooth - przydatne.

Co do zakresu który nas interesuje - Czy działa Elitka? Działa. Da się grać? Da się Smile
Da się grać na samej konsolce - przy użyciu kontrolerów - działanie bardzo podobne jak do gry na konsolach lub na padzie podłączonym do PC. Da się również grać mając podłączone wszelkie hotasy i być podłączonym do zewnętrznego monitora - niestety z uwagi na moc sprzętu na moim monitorze (3440x1440) nie działało już tak wspaniale.

specyfikacja
https://www.lenovo.com/pl/pl/legiongo/

Na olx mam wystawione za 1900, sądzę, że pójdzie za 1700-1800.
https://www.olx.pl/d/oferta/lenovo-legio...5eASc.html

Dla Husarzy puszczę za 1500 (Z kartą microsd i klawiaturką z myszą)

...a i gwarancja do grudnia 2025.

Jak ktoś chętny to można pisać tutaj, na discordzie, na OLX Smile
Odpowiedz