1. Napotkałem ostatnio dziwny problem. Generalnie z mapą wcześniej nie miałem kłopotów - wyszukiwanie, zakładki, przełączanie lewo-prawo i góra dół - znane. Ale postanowiłem poszukać chemical manipulators w układach outbreak. Ustawiłem więc filtrowanie na outbreak, mapa pokazała układy ale... bez nazw i bez znaczników (!) Co z tego że mam kolorową kulkę skoro jest nieopisana i nie mogę na nią najechać by ustawić drogę. W sumie ostatecznie poradziłem sobie sprowadzając góra-dół "kulkę" do parteru i w ten sposób z bólami ukazała się jej nazwa ale z pewnością coś robię źle. Czy w takim razie jest sposób by w prościej centrować na szukanej w filtrze planecie?
2. Czy można jednocześnie szukać np. anarchy i outbreak? Mam wrażenie że nie, a przynajmniej mi się nie udało.
3. Chemical manipulators - niby T6 i T9 w konwojach. Ale nie znalazłem outbreak w anarchy (bo może nie potrafiłem) a w normalnych układach po zniszczeniu ledwo kilku ciężarówek pojawia sie policja i status wanted. Na dłuższą metę do bani.
2. Czy można jednocześnie szukać np. anarchy i outbreak? Mam wrażenie że nie, a przynajmniej mi się nie udało.
3. Chemical manipulators - niby T6 i T9 w konwojach. Ale nie znalazłem outbreak w anarchy (bo może nie potrafiłem) a w normalnych układach po zniszczeniu ledwo kilku ciężarówek pojawia sie policja i status wanted. Na dłuższą metę do bani.

.png)