11.10.2024, 10:05 UTC
Czołem Husarze Podróżnicy!
Troszkę już gramy wspólnie w No Man's Sky, mamy swój system, swoją planetkę, chyba nadszedł już czas na jakieś zorganizowane zabawy. Chciałbym zatem zaprosić wszystkich Husarzy Podróżników do mojej bazy, na planecie Orsza na zawody wędkarskie oraz wspólne gotowanie. Będzie jeszcze jedna rozrywka ale to będzie niespodzianka, co to jest, dowiecie się dopiero na miejscu.
Nad szczegółami jeszcze pracuję więc nie będę się teraz nad nimi rozpisywał. Na pewno krótki czas gry w NMS nie będzie dla nikogo przeszkodą, postaram się tak to zorganizować aby każdy mógł dołączyć. No i oczywiście będą nagrody, a wśród nich taka której nijak nie dostaniemy już w grze
Pierwotny zakładany przeze mnie termin to:
Osoby które będą chciały wziąć udział ale nie mają namiarów na nasz system proszę zwrócić się do mnie na DC, pomogę w dotarciu do systemu. Zawansowanie w grze nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia. To samo w odblokowaniu sprzętu wędkarskiego oraz możliwości produkcji przynęt, wszystko można odblokować za nanity do których mamy nieograniczony dostęp. Jedyne w czym Wam nie pomogę to dotarcie z fabułą gry do Kosmicznej Anomalii, to musicie zrobić sami.
Pozdrawiam
Husarz Podróżnik Detson
Troszkę już gramy wspólnie w No Man's Sky, mamy swój system, swoją planetkę, chyba nadszedł już czas na jakieś zorganizowane zabawy. Chciałbym zatem zaprosić wszystkich Husarzy Podróżników do mojej bazy, na planecie Orsza na zawody wędkarskie oraz wspólne gotowanie. Będzie jeszcze jedna rozrywka ale to będzie niespodzianka, co to jest, dowiecie się dopiero na miejscu.
Nad szczegółami jeszcze pracuję więc nie będę się teraz nad nimi rozpisywał. Na pewno krótki czas gry w NMS nie będzie dla nikogo przeszkodą, postaram się tak to zorganizować aby każdy mógł dołączyć. No i oczywiście będą nagrody, a wśród nich taka której nijak nie dostaniemy już w grze
Pierwotny zakładany przeze mnie termin to:19.10.2024, godzina 18:00~20:00 (rozpoczęcie eventu)
Chętnych proszę o zaznaczenie odpowiednich opcji w ankiecie która jest aktywna do wtorku 15.10.2024.Osoby które będą chciały wziąć udział ale nie mają namiarów na nasz system proszę zwrócić się do mnie na DC, pomogę w dotarciu do systemu. Zawansowanie w grze nie ma w tym przypadku żadnego znaczenia. To samo w odblokowaniu sprzętu wędkarskiego oraz możliwości produkcji przynęt, wszystko można odblokować za nanity do których mamy nieograniczony dostęp. Jedyne w czym Wam nie pomogę to dotarcie z fabułą gry do Kosmicznej Anomalii, to musicie zrobić sami.
Pozdrawiam
Husarz Podróżnik Detson

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

![[Obrazek: 51626.jpg]](https://inara.cz/data/sig/51/51626.jpg)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)