05.04.2017, 19:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2017, 19:43 UTC przez Wołodyjowski.)
No więc tak - dawno temu była sobie gra... była to fajna gra (Evolve).... ale została zabita przez dlc'eki.
No i teraz mamy Evolve Stage 2 czyli po prostu Evolve przeszedł na model F2P.
Gra nie posiada mikropłatności, nawet jeśli posiada to ich nie zauważyłem, a już na pewno nie przeszkadzają one w wygrywaniu.
Gra polega na ubiciu potwora przez drużynę czterech łowców o różnych specjalizacjach. Zarówno w łowców jak i w potwora wcielają się gracze.
Każda postać ma unikalne umiejętności i bronie, wszyscy łowcy są przypisani do danych klas:
Assault - skupia się na zadawaniu dużego dps'a potworowi oraz sam przyjmuje obrażenia.
Trapper - jego zadaniem jest wytropić potwora i go zatrzymać.
Medic - chyba tego nie trzeba tłumaczyć.
Support - To jest taka klasa uniwersalna - robi wszystkiego po trochu.
No i są oczywiście potwory!
Monster - Ma za zadanie wyeliminować wszystkich łowców lub zniszczyć reaktor.
Bardzo przyjemnie gra się ze zgranym teamem - wtedy potwór nie ma już tak łatwo.
Zapomniałem dodać, że gra ma świetny klimat, a szczególnie gdy ukrywamy się w małych krzakach grając ogromnym Goliathem. (Kiedy się skuli można go pomylić ze skałą (jeśli nie widać nóg, głowy i ogona oczywiście)
)
No i teraz mamy Evolve Stage 2 czyli po prostu Evolve przeszedł na model F2P.
Gra nie posiada mikropłatności, nawet jeśli posiada to ich nie zauważyłem, a już na pewno nie przeszkadzają one w wygrywaniu.
Gra polega na ubiciu potwora przez drużynę czterech łowców o różnych specjalizacjach. Zarówno w łowców jak i w potwora wcielają się gracze.
Każda postać ma unikalne umiejętności i bronie, wszyscy łowcy są przypisani do danych klas:
No i są oczywiście potwory!

Bardzo przyjemnie gra się ze zgranym teamem - wtedy potwór nie ma już tak łatwo.
Zapomniałem dodać, że gra ma świetny klimat, a szczególnie gdy ukrywamy się w małych krzakach grając ogromnym Goliathem. (Kiedy się skuli można go pomylić ze skałą (jeśli nie widać nóg, głowy i ogona oczywiście)
)GRA JEST DOSTĘPNA DO POBRANIA NA STEAMIE
Tutaj przykładowy gameplay.

Spoiler![[Obrazek: Evolve-stage2-sitenotice.png?version=689...43977f6798]](https://hydra-media.cursecdn.com/evolve.gamepedia.com/c/c1/Evolve-stage2-sitenotice.png?version=689d68553e6fee43b1afa543977f6798)