Odrobina pomocy
(24.09.2018, 17:29 UTC)Pitulek napisał(a):
(24.09.2018, 16:12 UTC)Ditrexx napisał(a): chwilowo oglądam film z kobietą ^^ ale tak siedze na stacji z kilkoma misjami. Tej głównej jak będę w grze to dam znać jaka to stacja

Ja rozumiem, że są w życiu sprawy ważne i mniej ważne. Film z kobietą zalicza się do tych ważniejszych.
Ale jak masz w planach oglądanie filmu, to nie zawracaj nam głowy pisaniem o pomoc.
Napisz dopiero wtedy, gdy będziesz miał czas aby tą pomoc przyjąć.

hej przecież napisałem że za 2 lub 3 godziny ?! po za tym pisaliście że macie być po 20, lub jak dzieci pójdą spać. Więc jestem wieczorem żeby się przygotować na wasze przybycie
Odpowiedz
(24.09.2018, 17:29 UTC)Pitulek napisał(a):
(24.09.2018, 16:12 UTC)Ditrexx napisał(a): chwilowo oglądam film z kobietą ^^ ale tak siedze na stacji z kilkoma misjami. Tej głównej jak będę w grze to dam znać jaka to stacja

Ja rozumiem, że są w życiu sprawy ważne i mniej ważne. Film z kobietą zalicza się do tych ważniejszych.
Ale jak masz w planach oglądanie filmu, to nie zawracaj nam głowy pisaniem o pomoc.
Napisz dopiero wtedy, gdy będziesz miał czas aby tą pomoc przyjąć.

Forum ma to do siebie, że nie każdy musi na nim siedzieć non stop, to nie jakiś chat!
Trzeba było albo napisać priva, albo jeśli jegomość jest na discordzie, tam go łapać - tak będzie szybciej i bardziej real-time.
Ten, który powstał...
...nigdy nie umarł.
Odpowiedz
wsio pagodno , kasa dostaczona Smile
Odpowiedz