Polecane Trade Routs
(23.01.2017, 11:29 UTC)Gregoor3 napisał(a): tutaj jest prawie zawsze aktualnie, nigdy się nie zawiodłem Smile

http://roguey.co.uk/elite-dangerous/trade-helper/

Dzisiaj chciałbym zabrać Cuttera na jakąś dochodową trasę myślisz, że naprawdę można zaufać tej wyszukiwarce?
Odpowiedz
Jak klikniesz opcję trasy "best" to zauważysz że zmienia się ona praktycznie codziennie, jeśli nie również w ciągu dnia
więc myślę że jest to aktualne zawsze. Handlowałem z tą stronką wiele razy i się nie zawiodłem Smile
Mam nadzieję, że nadal trzymają poziom
Odpowiedz
dzięki za tipa, sprawdzę w wolnej chwili i dam znać jak mi poszło Smile
Odpowiedz
Nowa traska, systemy 21ly od siebie, zarobek na 500t (T9) 2.5mln cr. Zarobek na trasie 5070cr/t Smile

Load from INDRACHIT/Shirazi Orbital (637ls, BMk:N, Pad:L, Plt:N, Shp:Y, Out:Y, Ref:Y):
     500 x Textiles/Conductive Fabrics      430cr vs    1 337cr, 2 hrs vs 3 hrs
 Unload at CANDECAMA/Otus Orbital (329ls, BMk:N, Pad:L, Plt:N, Shp:Y, Out:Y, Ref:Y) => Gain 453 500cr (907cr/ton)

Load from CANDECAMA/Otus Orbital (329ls, BMk:N, Pad:L, Plt:N, Shp:Y, Out:Y, Ref:Y):
     500 x Slavery/Imperial Slaves       12 784cr vs   16 948cr, 3 hrs vs 2 hrs
 Unload at INDRACHIT/Shirazi Orbital (637ls, BMk:N, Pad:L, Plt:N, Shp:Y, Out:Y, Ref:Y) => Gain 2 082 000cr (4 164cr/ton)

EDIT: Traska popularna jak widać Biggrin
[Obrazek: EIVwKfa.jpg]
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości