Hotas-X, problem, Wawa i okolice - prośba
Czołem Husarii Smile 
mam problem z Thrustmasterem Hotas-X.
Poleciały mi ustawienia klawiszy w Elitce, pomyślałem że przy okazji ustawiania zaktualizuje sterowniki do wersji 2 - tak też zrobiłem.
Joy stał się zbyt czuły, więc wróciłem do sterowników ver 1 - nic nie pomogło.
Kalibracja programikiem Thrustmaster Calibration Tool nic nie dała.

Miałbym więc taką prośbę: czy ktoś z Warszawy lub bliskich okolic mógłby pożyczyć mi swojego Hotasa-X, tak żebym mógł sprawdzić czy to nie jest problem sprzętowy?
Oczywiście, wiem z jakim to się wiąże stresem, i z jeszcze większym wyrzeczeniem Wink - po porostu podłącze, sprawdzę i zaraz odwiozę...
Sprawa nie jest jakoś pilna, ale coraz bardziej mnie to wkurza i skłania do rozglądania się za jakimś Saitecem, i później będę na siebie zły jak go kupie...
Byłbym zobowiązany...

P.S A może ktoś zna taki problem i dobrym słowem przez net wyleczy mojego Hotasa? Rolleyes
Odpowiedz
A próbowałeś tego softu o którym kiedyś wspominałem?
https://www.youtube.com/watch?v=CqzoJPCZM0w
Odpowiedz
Hotas X potrzebuje jakiegoś sterownika? Ja swój po prostu podłączyłem i działa - bez żadnego softu.
Odpowiedz
Wybacz jesli pytam o oczywistości odnośnie ustawienia w ed
używasz opcji default czy masz swój własny plik podegrany?
Jak będizes zsię dalej upierał co do tesów to mogę ci swojego podrzucić na Mordor gdzieś
Odpowiedz
Dzięki, najpierw spróbuje tego programu od Ciebie, a do Mordoru mam 15min samochodem z roboty... Wink
No ja też na początku bez sterownika jechałem, potem wgrałem ver 1(2015), a później 2(2016).
Powrót do 1 już nic nie dał... może wywalę stery i będzie git? Wink
Odpowiedz