17.04.2016, 22:33 UTC
Czołem Husarii
mam problem z Thrustmasterem Hotas-X.
Poleciały mi ustawienia klawiszy w Elitce, pomyślałem że przy okazji ustawiania zaktualizuje sterowniki do wersji 2 - tak też zrobiłem.
Joy stał się zbyt czuły, więc wróciłem do sterowników ver 1 - nic nie pomogło.
Kalibracja programikiem Thrustmaster Calibration Tool nic nie dała.
Miałbym więc taką prośbę: czy ktoś z Warszawy lub bliskich okolic mógłby pożyczyć mi swojego Hotasa-X, tak żebym mógł sprawdzić czy to nie jest problem sprzętowy?
Oczywiście, wiem z jakim to się wiąże stresem, i z jeszcze większym wyrzeczeniem
- po porostu podłącze, sprawdzę i zaraz odwiozę...
Sprawa nie jest jakoś pilna, ale coraz bardziej mnie to wkurza i skłania do rozglądania się za jakimś Saitecem, i później będę na siebie zły jak go kupie...
Byłbym zobowiązany...
P.S A może ktoś zna taki problem i dobrym słowem przez net wyleczy mojego Hotasa?
mam problem z Thrustmasterem Hotas-X.
Poleciały mi ustawienia klawiszy w Elitce, pomyślałem że przy okazji ustawiania zaktualizuje sterowniki do wersji 2 - tak też zrobiłem.
Joy stał się zbyt czuły, więc wróciłem do sterowników ver 1 - nic nie pomogło.
Kalibracja programikiem Thrustmaster Calibration Tool nic nie dała.
Miałbym więc taką prośbę: czy ktoś z Warszawy lub bliskich okolic mógłby pożyczyć mi swojego Hotasa-X, tak żebym mógł sprawdzić czy to nie jest problem sprzętowy?
Oczywiście, wiem z jakim to się wiąże stresem, i z jeszcze większym wyrzeczeniem
- po porostu podłącze, sprawdzę i zaraz odwiozę...Sprawa nie jest jakoś pilna, ale coraz bardziej mnie to wkurza i skłania do rozglądania się za jakimś Saitecem, i później będę na siebie zły jak go kupie...
Byłbym zobowiązany...
P.S A może ktoś zna taki problem i dobrym słowem przez net wyleczy mojego Hotasa?