Quake Champions
http://www.pcgamer.com/high-speed-quake-...y-trailer/ - jest trailer gameplay'u.

EDIT: Pomyłka, myślałem że piszę w wątku z grami wideo, prosiłbym moderatora o przeniesienie wątku w tamto miejsce - przepraszam.
Odpowiedz
Super! Dynamika jak z ProMode. Ależ to minęło lat jak grałem w Queja. Czuję, że znów spędzę wiele godzin biegając ze spawarą albo z railem Smile
Aż się nie mogę doczekać. Na gameplayu widać mapki z poprzednich części, ale trochę przerobione. MZ to dobry zabieg.
Odpowiedz
Wiadomo jak to z trailerami, pokazują jedno, a jak będzie to finalnie wyglądać - kij wie, ja jednak jestem dobrej myśli, Wolf był dobry, Doom był świetny, to czemu Quake miałby być gorszy? Smile Hype wzrasta po 0:34 ("Excellent", w końcu normalny komentator, a nie ten drętwy głos z Dooma)  i po tym rocket jumpie w 0:20 i 0:49. Już wiem czego będę dzisiaj słuchać Smile

Odpowiedz
(05.08.2016, 08:57 UTC)Goliat napisał(a): Wiadomo jak to z trailerami, pokazują jedno, a jak będzie to finalnie wyglądać - kij wie, ja jednak jestem dobrej myśli, Wolf był dobry, Doom był świetny, to czemu Quake miałby być gorszy? Smile Hype wzrasta po 0:34 ("Excellent", w końcu normalny komentator, a nie ten drętwy głos z Dooma)  i po tym rocket jumpie w 0:20 i 0:49. Już wiem czego będę dzisiaj słuchać Smile

Wygląda elegancko Smile
[Obrazek: mwqa7tM.png]
Odpowiedz