![]() |
|
[OFICJALNY] Rekrutacja do Husarii [Status: Otwarta] - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [OFICJALNY] Rekrutacja do Husarii [Status: Otwarta] (/showthread.php?tid=3319) |
Rekrutacja do Husarii [Status: Otwarta] - Mathias Shallowgrave - 09.07.2017 REKRUTACJA JEST OTWARTA
Rekrutacja do Skrzydlatej Husarii jest obecnie otwarta dla wszystkich graczy na PC. Niestety nie przyjmujemy graczy na konsolach. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej o naszej grupie, zerknijcie do na naszą stronę. Jak do nas dołączyć? Instrukcje poniżej ![]() Jak do nas dołączyć?
Jakie mamy wymagania?
Chcę dołączyć do Skrzydlatej Husarii! Co dalej? Jeśli spełniasz powyższe wymagania i zdecydowałeś się dołączyć do naszej grupy, prosimy o wypełnienie formularza rekrutacyjnego. Po jego akceptacji otrzymasz rangę Kadeta oraz powitalną wiadomość ze wstępnymi informacjami dotyczącymi dalszych kroków. Jeżeli Twoje podanie zostanie zaakceptowane, prosimy o dokładną lekturę powitalnego PW, są tam bowiem zawarte wszystkie niezbędne informacje o dalszych krokach i okresie kadecji.
Prosimy też o lekturę Regulaminu Frakcji (link dostaniecie w powitalnym PW), zawiera on bowiem dodatkowe sekcje, dotyczące samej gry i przynależności do naszej frakcji.
UWAGA! Zasadą jest, że husarskie konto na forum musi mieć taką samą nazwę jak:
Jeżeli grasz zarówno w Elite jak i w SC, zdecyduj nick z której gry będzie Twoim głównym nickiem na forum. Dostaniesz ograniczony dostęp do części forum przeznaczonej dla członków grupy. W randze Kadeta pozostaniesz przez okres jednego miesiąca. Dla Ciebie jest to czas na aklimatyzację w grupie, a dla nas na poznanie Cię bliżej. Elite: W tym okresie obowiązkowe będzie dla Ciebie latanie z husarską Wtyczką (customowy plugin stworzony specjalnie dla naszej frakcji) i wykonanie pewnej ilości zadań frakcyjnych. W ten sposób zaznajomisz się ze specjalnym wewnętrznym systemem misji wspomagających rozwój naszej frakcji oraz Salą Odpraw, gdzie podane są nasze obecne cele strategiczne i opis sytuacji politycznej TWH.
Po okresie jednego miesiąca Dowództwo frakcji podejmie decyzję o ewentualnym awansie do rangi Husarza, co da Ci pełny dostęp do zasobów forum i innych informacji niedostępnych dla Kadetów, możliwość większego zaangażowania się w naszą grupę, a także dołączenia do elitarnych Skrzydeł Specjalnych. Jeżeli decyzja będzie odmowna, pozostaniesz w randze Kadeta przez kolejny miesiąc, co da Ci jeszcze jedną szansę na uzyskanie awansu.
Wszystko w Twoich rękach, Pilocie! FAQ Mam pytanie - do kogo się z nim zwrócić? -- Wyślij Prywatną Wiadomość do któregoś z Oficerów. Oficerem bezpośrednio odpowiedzialnym za rekrutację jest Cmdr Scarlet Yuri. Listę całej kadry znajdziesz TUTAJ. Ewentualnie łap nas na Discordzie. Po jakim czasie od złożenia podania dostanę odpowiedź? -- Odpowiedź dostaniesz przez PW tutaj na forum. Trwa to od kilku dni do dwóch tygodni, sporadycznie nawet dłużej, w zależności od wolnego czasu i nawału spraw w RL osoby odpowiedzialnej za rekrutację. Prosimy o cierpliwość! Moje podanie zostało odrzucone - czy to oznacza, że droga do TWH jest dla mnie zamknięta? -- Niekoniecznie. Podania odrzucamy naprawdę rzadko. Jeżeli tak się stało w Twoim przypadku, w PW z powiadomieniem będzie podany powód. Zawsze możesz odpisać na to PW i wyjaśnić sprawę. Gram na PC/PS4/XBOX (niepotrzebne skreślić). Czy mogę starać się o przyjęcie? -- Ze względu na ostatnie decyzje Frontiera o podziale gry na Live i Legacy nie przyjmujemy graczy z konsol PS4 oraz XBOX. Nie mam za dużo czasu na grę przez obowiązki w RL. Czy mogę starać się o przyjęcie? -- Tak, w TWH nie ma przymusu grania określoną ilość czasu w tygodniu/miesiącu etc. Jedynym wymogiem pozostania we frakcji jest regularne czytanie forum. Raz w miesiącu przeprowadzana jest ewaluacja kont i piloci, którzy przez ponad miesiąc nie odwiedzili forum są usuwani z frakcji. Mamy specjalny system do oznaczenia się "Na urlopie", co pozwala na 3-miesięczną ulgę od tej zasady. Wyjeżdżam na pół roku i nie będę mógł się logować na forum - czy to oznacza, że zostanę usunięty z grupy? -- Jeżeli powiadomisz o tym kadrę oficerską, na pewno postaramy się zrobić wyjątek w tego typu przypadkach. |