![]() |
|
Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Dookoła świata - wielki konwój SRV! (/showthread.php?tid=6318) |
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Gneisenyan - 07.03.2021 Dawno nie bawiłem się tak fajnie w Elite, zwłaszcza, że to było moje pierwsze wyjście poza tryb solo... Co ciekawe, chciałem wrócić do zniszczonego srv i nav beacona porobić trochę zdjęć, ale okazało się, że poznikały. Najwidoczniej muszą się one jakoś losowo generować podczas gry, ale za to te widoki nie mogły poznikać ![]()
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 07.03.2021 (07.03.2021, 21:54 UTC)RANDARIO napisał(a): Dziś dalej ruszyłem sam. Tez po drodze (jakieś 20km za koroną) wpadłeś do głębokiego kanionu? Nie widać go na mapie a naprawdę robi wrażenie. RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 07.03.2021 (07.03.2021, 22:31 UTC)Transzendentale napisał(a):(07.03.2021, 21:54 UTC)RANDARIO napisał(a): Dziś dalej ruszyłem sam. Wszyscy do niego wpadliśmy (no, prawie wpadliśmy) Dalej jest jeszcze jeden (w sumie kontynuacja tego samego) RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 08.03.2021 Punkty za event rozdane
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - RANDARIO - 08.03.2021 8.03. godz 19:30 Różowa przełęcz zaliczona. Punkt '0'
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 08.03.2021 Gratki! Ja będę ruszał w środę na 99% Jak z podjazdem? Trudny teren bardzo? RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Warjoy - 08.03.2021 Pozdrowienia z "Różowej Przełęczy"
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Hattor - 09.03.2021 Również melduję się w Różowej Przełęczy Trasa bardzo przyjemna, jedyne co proponuję to przejechać środkiem pomiędzy tymi dwoma kraterami obok siebie (tak przy okazji to w tym większym po prawej jest bliźniak hahulca i oczywiście te góry przed którymi skończyliśmy w sobotę od zachodu. Pomimo ostrożnej jazdy hull schodzi w oczach, miejcie to na uwadze. Odnośnie edisona, czy u Was również się zawiesza przy włączonych światłach na "długie"?
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Misiakus Pluszov - 09.03.2021 Ja wczoraj dołączyłem, aby chwilkę potowarzyszyć komanderowi Randario... I ponad stówkę km przejechaliśmy Zostało 300km do niecki "Kolebka". Trasa od różowej (jak się minie grzbiet) spoko - nawet da się momentami przez minutkę czy dwie na full gaz pojechać, ale... Fajne niespodzianki typu 60 stopni zjazd nagle Niestety głupia elita nie rozpoznała, że katalogi użytkowników mam na innym dysku niż system i mi zdjęć nie zapisała... Ale widoczki ZACNE!
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - FrankDolas - 09.03.2021 Z racji tego, że w sobotę wyleciałem niespodziewanie z instancji i nie dane mi było ruszyć w konwoju... W poniedziałek przysiadłem do gry i zamierzałem wracać do bańki, zamiast tego ruszyłem jednak łazikiem w trasę. I nie żałuję. Gratuluję wyboru skałki do tego eventu. Widoki są naprawdę świetne i zróżnicowane. Nie zamierzałem robić zdjęć, żeby na tracić czasu (mam dwa dni do nadgonienia), ale nie mogłem się powstrzymać (nie wrzucam większości, bo już są pokazane ładniejsze od moich). A wybór pierwszego checkpointa to naprawdę mistrzostwo. Wjazd na górę zajął godzinę. Jednym słowem - świetna zabawa. Wielkie dzięki za taki event. (to nie sarkazm )Wspinam się na sąsiednią górę - mała pomyłka... Atak na południową ścianę Korony Królów. Checkpoint zaliczony!!! |