![]() |
|
No Man's Sky - NEXT - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Inne Gry (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=138) +---- Dział: No Man's Sky (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=66) +---- Wątek: No Man's Sky - NEXT (/showthread.php?tid=4562) |
RE: No Man's Sky - NEXT - Kuba Wolf - 29.07.2018 (29.07.2018, 00:37 UTC)Usser napisał(a): Miałem na myśli screen z tej naj planety.@Usser wrocilem , bardzo prosze
RE: No Man's Sky - NEXT - TeddyPanda - 30.07.2018 Wie ktoś skąd zdobyć schemat żeby móc budować o takie terminale ? : Gram w trybie normalnym. I i wie ktoś jeszcze jak / gdzie zdobyć szkło?
RE: No Man's Sky - NEXT - BADDOG1978 - 30.07.2018 W bazach to chyba przychodzi z czasem. Mam ustawiona misję na bazę i wyświetla mi się licznik w misji i jak się skończy to mogę odebrać ulepszenie do bazy. Zdaje się że teraz tak to wpada. RE: No Man's Sky - NEXT - TeddyPanda - 30.07.2018 (30.07.2018, 11:07 UTC)BADDOG1978 napisał(a): W bazach to chyba przychodzi z czasem. Mam ustawiona misję na bazę i wyświetla mi się licznik w misji i jak się skończy to mogę odebrać ulepszenie do bazy. Zdaje się że teraz tak to wpada. Thx xD Całe życie w błędzie xD RE: No Man's Sky - NEXT - MAGNUM354 - 30.07.2018 szkło robisz z krzyształów szronu - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa. Moja baza jest drewniana chwilwo i też wczoraj odblokowałem sobie projekty ze szkłem. I korzystajac z okazji : jak się Demontuje / niszczy niechciane komponenty bazy? Chciałbym wywalić sciany z litego drewna i wstawić własnie takie ze szkłem ? RE: No Man's Sky - NEXT - BADDOG1978 - 30.07.2018 @TeddyPanda ale jednak odkryłem haczyk z tą misją na bazę. Jak już dostaniesz jakiś schemat to trzeba go zbudować, dopiero od tego momentu zaczyna się odliczanie do następnego udoskonalenia. Druga sprawa w bazie można nadal zatrudnić tych specjalistów ale ich stanowiska można wybudować tylko w tych dużych budynkach (okrągłe lub kwadratowe) Fregaty czasem ulegają uszkodzeniom na misjach i trzeba je naprawiać, trzeba do takiej podlecieć i na niej wylądować mają lądowiska na pokładzie wyłazisz ze statku i znajdujesz uszkodzone elementy. Uwaga mimo tego że jesteśmy w przestrzeni kosmicznej z kadłuba idzie spaść wiec nie wyłazić po za. Zastanawiam się czy także to nie jest jedyny sposób na ulepszanie fregat. RE: No Man's Sky - NEXT - TeddyPanda - 30.07.2018 (30.07.2018, 15:43 UTC)MAGNUM354 napisał(a): szkło robisz z krzyształów szronu - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa. (30.07.2018, 16:15 UTC)BADDOG1978 napisał(a): @TeddyPanda ale jednak odkryłem haczyk z tą misją na bazę. Jak już dostaniesz jakiś schemat to trzeba go zbudować, dopiero od tego momentu zaczyna się odliczanie do następnego udoskonalenia. Druga sprawa w bazie można nadal zatrudnić tych specjalistów ale ich stanowiska można wybudować tylko w tych dużych budynkach (okrągłe lub kwadratowe) Bardzo dziękuję za odpowiedzi ![]() A z fregatami to nie jest tak, że one zdobywaja expa na tych misjach i z czasem ich poziom wzrasta? RE: No Man's Sky - NEXT - Fenyl de Lechia - 30.07.2018 Tak jest, ale też na misjach się psują ![]() Magnum, klikasz Z, najeżdżasz na moduł do usunięcia, klikasz CTRL i F/LMB RE: No Man's Sky - NEXT - Tirith_PL - 30.07.2018 (30.07.2018, 15:43 UTC)MAGNUM354 napisał(a): szkło robisz z krzyształów szronu - zbierane z drzewek na zimnych planetach. Potrzebna do tego ulepszona rękawica Haz-Mat czy jak ona sie tam nazywa. Jak jesteś w trybie budowy to jest tam gdzieś napisane co trzeba wcisnąć aby usunąć. Domyślnie chyba X RE: No Man's Sky - NEXT - Spili - 31.07.2018 Burzysz z poziomu budowania Tylko wciskasz CTRL i klikasz na to co chcesz wyburzyć. Masz zwrot materiałów. Ja nie mogę warpnąć do innego układu. Mam komunikat, że jakiś sygnał blokuje skok... |