The Winged Hussars - Forum
[KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: [KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! (/showthread.php?tid=3957)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Kris Olesky - 18.01.2018

wow ja ? Gratulacje dla wszystkich. Dziękuję Jury, następnym razem bardziej się postaram . Ważne że dobra zabawa była Smile jeeeee!!

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Dako - 18.01.2018

Gratulacje. Bardzo ładne te filmy.  Thumbs_up

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - kofstein - 18.01.2018

Fajne te filmiki. Rzeczywiście każdy w pewien sposób zasługiwał na uznanie.

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 18.01.2018

Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : )

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 18.01.2018

(18.01.2018, 16:31 UTC)Tactical_Sloth napisał(a): Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : )
Dzięki za dobre słowo :Smile
Ja się nie czuję pokrzywdzony, wziąłem udział jako wypełniacz. Żeby wziąć udział w takim konkursie na poważnie to trzeba w pracę włożyć trochę ducha, a ja tam dorobiłem napisy i trochę posprzątałem w stosunku do poprzedniej wersji, więc moim zdaniem nie zasługiwałem, żeby zdobyć jakiekolwiek miejsce i dobrze jest.

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018

Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszło Biggrin

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Azorus - 18.01.2018

No mnie tez rozwalil cheesburger. Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera.

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018

(18.01.2018, 16:56 UTC)Azorus napisał(a): No mnie tez rozwalil cheesburger.  Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera.

Dokładnie! Dlatego właśnie każdy film miał w sobie coś ciekawego i taki trudny wybór był!

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - DeJoT - 18.01.2018

Brawo! Szacunek za pracę i chęci. I miejsce chyba słuszne, bo takie "osobiste". Gejzery też mi się podobają. Dobre techniczne.

RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 18.01.2018

(18.01.2018, 16:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszło Biggrin
Za bardzo lubię burgery, żeby ich nie umieszczać w ulubionej konwencji horroru/ thrillera sci-fi Biggrin