![]() |
|
[KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: [KONKURS] Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! (/showthread.php?tid=3957) |
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Kris Olesky - 18.01.2018 wow ja ? Gratulacje dla wszystkich. Dziękuję Jury, następnym razem bardziej się postaram . Ważne że dobra zabawa była jeeeee!!
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Dako - 18.01.2018 Gratulacje. Bardzo ładne te filmy. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - kofstein - 18.01.2018 Fajne te filmiki. Rzeczywiście każdy w pewien sposób zasługiwał na uznanie. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 18.01.2018 Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : ) RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Baton - 18.01.2018 (18.01.2018, 16:31 UTC)Tactical_Sloth napisał(a): Hmm, z tego wszystkiego najbardziej podobają mi się Gejzery; naprawdę niezłe kadry i chyba najlepiej dopasowana muzyka. Bardzo uspokajający i estetyczny film : )Dzięki za dobre słowo : ![]() Ja się nie czuję pokrzywdzony, wziąłem udział jako wypełniacz. Żeby wziąć udział w takim konkursie na poważnie to trzeba w pracę włożyć trochę ducha, a ja tam dorobiłem napisy i trochę posprzątałem w stosunku do poprzedniej wersji, więc moim zdaniem nie zasługiwałem, żeby zdobyć jakiekolwiek miejsce i dobrze jest. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018 Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszło
RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Azorus - 18.01.2018 No mnie tez rozwalil cheesburger. Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Mathias Shallowgrave - 18.01.2018 (18.01.2018, 16:56 UTC)Azorus napisał(a): No mnie tez rozwalil cheesburger. Gejzery piekne, a u olo ciekawe dramatyczne wydarzenia u krisa za to wyjasnil minprawo keplera. Dokładnie! Dlatego właśnie każdy film miał w sobie coś ciekawego i taki trudny wybór był! RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - DeJoT - 18.01.2018 Brawo! Szacunek za pracę i chęci. I miejsce chyba słuszne, bo takie "osobiste". Gejzery też mi się podobają. Dobre techniczne. RE: Konkurs "Kosmiczne hobby". Do wygrania nagrody o łącznej wartości ponad 2000 zł! - Tactical_Sloth - 18.01.2018 (18.01.2018, 16:50 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mnie za to w Twoim filmie @Tactical_Sloth urzekł "Cheesburger"! Śmiechłem mocno, kiedy to poszłoZa bardzo lubię burgery, żeby ich nie umieszczać w ulubionej konwencji horroru/ thrillera sci-fi
|