![]() |
|
[PORADNIK] Zostań Przemytnikiem - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Biblioteka (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [PORADNIK] Zostań Przemytnikiem (/showthread.php?tid=354) |
RE: Zostań Przemytnikiem - Myr0n - 06.04.2016 Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się niewolników i tak sprzedajemy na miejscu więc łądownia wcale nie musi być taka duża
RE: Zostań Przemytnikiem - Arnul - 12.04.2016 ------HUNCETAE -------- POLIGON DLA POCZĄTKUJĄCYCH
W odległości 45 ly od HR 8444 leży system HUNCETAE (w dół od HR 8444). Jest w miarę na uboczu i tak się akurat złożyło, że w ostatnim czasie frakcja piratów z małej, nic nieznaczącej siły w systemie, urosła, przejęła system i do kilku dni rządzi wszystkimi stacjami . Dwa outposty i jedna baza naziemna. Jeżeli ktoś dopiero stawia swoje pierwsze kroki na ścieżce przemytnika i chciałby spróbować z czym to się je system ten będzie idealny do nauki. Nie oferuje oczywiście takich cen jak w Robigo, ale znajdą się mniej więcej takie: ![]() Misje dostarczamy w promieniu ok. 150 ly od HUNCETAE możecie na nich potrenować zanim wybierzecie się do Robigo. . Z systemu mogą też skorzystać starzy wyjadacze, którzy z niejednego przemytniczego pieca, przemycony chleb jedli. W godzinę można spokojnie zarobić kilka-kilkanaście milionów nie męcząc się strasznie i nie marnując czasu na latanie na drugi koniec banki. Powodzenia. RE: Zostań Przemytnikiem - Chris Maver - 12.04.2016 (06.04.2016, 13:39 UTC)Myr0n napisał(a): Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się Jak to sprzedajemy na miejscu. Możecie to rozwinąć, bo nie kumam. To co dostarczacie w poszczególnych misjach ? (12.04.2016, 21:05 UTC)maver1977 napisał(a):(06.04.2016, 13:39 UTC)Myr0n napisał(a): Ja robie dokładnie tak jak Haji Me, mam 2 zbiorniki paliwa więc z Robigo do [wstaw nazwę] lecę bez zatrzymywania się Oki już doczytałem, obczaję to sobie jutro. RE: Zostań Przemytnikiem - Mathias Shallowgrave - 12.04.2016 (12.04.2016, 20:08 UTC)Arnul napisał(a): Jaaaaasne
RE: Zostań Przemytnikiem - Arnul - 13.04.2016 (12.04.2016, 21:52 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):(12.04.2016, 20:08 UTC)Arnul napisał(a): . Zaktualizowałem 1 post o informacje o HUNCETAE. RE: Zostań Przemytnikiem - Atronarh - 24.04.2016 (05.01.2016, 20:31 UTC)Świetny poradnik, właśnie tego szukałem! napisał(a): RE: Zostań Przemytnikiem - GutenbergPL - 27.04.2016 Rotmistrzu, poleciałem do HUNCETAE... to piękna inicjatywa, dzięki za nią. ![]() Żadnego "zbierania misji", żadnego kombinowania z solo-open, tak jak lubię, i... korzystając tylko ze stacji naziemnej oraz tej orbitującej 14000km wyżej, wziąłem trzy misje kurierskie(tajne) oraz dwa szmugle... Wszystko na odległość 70-100LY. Zarobek(właściwie w pół godziny można to było zrobić) to około 4mln. A nie mogłem wziąć tych lepiej płatnych misji, bo jeszcze nie mam ze Szczurami z HUNCETAE dobrych stosunków.... właściwie to brałem żeby mnie poznali i zaufali.... Ten system czeka świetlana przyszłość, jest dobrze, żadnych męczarni jak z Robigo... a że zarobek mniejszy? Tak, ale przecież klimat się liczy, poza tym pieniądze szczęścia nie dają.... dopiero zakupy. ![]() Szczury opanują ten skrawek przestrzeni, jestem pewien. Po co zmieniać stare układy? Przemytnik powinien zarabiać na przemycie, a nie rozbijając się w RESach... ![]() Szkoda że nie mogę dać hetmańskiego repa, taką mi radość sprawiłeś....
RE: Zostań Przemytnikiem - Arnul - 29.04.2016 (27.04.2016, 07:10 UTC)GutenbergPL napisał(a): Rotmistrzu, poleciałem do HUNCETAE... to piękna inicjatywa, dzięki za nią. Cieszę się, że system się podoba. Ja na nim przez kilka dni uczyłem się przemytu i przy okazji dorobiłem się Pytona. Polecam wszystkim początkującym w temacie. RE: Zostań Przemytnikiem - Mathias Shallowgrave - 29.04.2016 Ja też poleciałem, ale tam się transportuje tylko żywy towar
RE: Zostań Przemytnikiem - Scott Scale - 30.04.2016 Towar martwy byłby bezużyteczny
|