The Winged Hussars - Forum
Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach (/showthread.php?tid=2118)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Mathias Shallowgrave - 28.11.2016

Chyba refluxy! Smile

Muszę wreszcie polecieć odwiedzić taką neutronówkę - na oczy żadnej jeszcze nie widziałem... BIałego karła też.

(W Sol też nie byłem jeszcze Tongue)

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Yata_PL - 28.11.2016

(28.11.2016, 00:22 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Chyba refluxy! Smile

Muszę wreszcie polecieć odwiedzić taką neutronówkę - na oczy żadnej jeszcze nie widziałem... BIałego karła też.

Jesli oklad to mysle ze chodzilo mu o haluksy. Zalewanie refluksu rumiankiem grozi ..hmm , utopieniem Smile

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Robinus - 28.11.2016

Zobaczyć i raz dać się porwać neutronówce (czy też jak Baton pisał - przelecieć neutronówkę) na pewno warto!

Żeby nie szukać daleko, albo od razu Ziemię odwiedzić - najbliższa neutronówka: http://universalcartographics.org/records/closest-neutron-star-to-sol/

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Manig - 28.11.2016

Najbliższa HR 8444 neutronówka jest w Beta Sculptoris ok 65LY.

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Nizm0 - 28.11.2016

Ja polecam niedaleko bańki Jackson's Lighthouse Smile jest to moja pierwsza neutronówka odwiedzona podczas bety Smile
A najbliższa on HR to Rukbat ale daleko od punktu wyjścia :/
A w 3 Capricorni są aż 2 i tylko tylko 294LY od HR, no i jedna blisko (17ls) od punktu wyjścia Smile
Więcej szczegółów tu jak by ktoś potrzebował Smile

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Calvarian - 28.11.2016

Yata, akurat do colonii warto mieć wyrobioną szybką trasę, bo coś czuję, że w przyszłości często tam będziemy latać Wink A podróżując w inne miejsca Tadki i inne eksploratory dalej się delektują wyprawami i robią zdjęcia niczym japońscy turyści.

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Baton - 28.11.2016

Po moich dwóch zgonach na wskutek buga z neutronówkami support mi oddał wszystkie stracone skany - JUPI!! Smile
Jakby się komuś przytrafiło to się ma dwie opcje, albo nie logować się ponownie i poczekać koło 3 dni na support, przywracają statek tam gdzie się zginęło, albo sobie latać, mnie oddali kasę za wykup i skany, które straciłem, więc do przeżycia Smile
Poradzili mi unikać neutronówek dopóki nie naprawią buga, ale kto by ich tam słuchał Wink

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Nizm0 - 28.11.2016

Teraz to mówią kiedy połowę trasy z SagA zrobiłem na neutrówkach, leciał bym dalej gdyby się nie skończyły Smile

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - idrael - 29.11.2016

Ja dwa razy miałem dc przy neutronówkach, 19 tyś i 14 tyś lat świetlnych od bańki dwa razy szybka..

RE: Neurostrady - czyli lot po neutronówkach - Dhror - 29.11.2016

(28.11.2016, 15:43 UTC)Baton napisał(a): Po moich dwóch zgonach na wskutek buga z neutronówkami support mi oddał wszystkie stracone skany - JUPI!! Smile
Jakby się komuś przytrafiło to się ma dwie opcje, albo nie logować się ponownie i poczekać koło 3 dni na support, przywracają statek tam gdzie się zginęło, albo sobie latać, mnie oddali kasę za wykup i skany, które straciłem, więc do przeżycia Smile
Poradzili mi unikać neutronówek dopóki nie naprawią buga, ale kto by ich tam słuchał Wink

Jaki Bug?