![]() |
|
Wsparcie gry - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Wsparcie gry (/showthread.php?tid=1614) |
RE: Wsparcie gry - TeddyPanda - 02.09.2016 (02.09.2016, 12:53 UTC)Baton napisał(a):(02.09.2016, 11:46 UTC)Theseus Rorschach napisał(a): No ja ciekaw jestem Corvetty, jeśli chodzi o Cuttera to nie wyobrażam go sobie w innym kolorze niż biały (to samo z innymi imperialnymi statkami). To jest jakiś nowy skin czy coś? Przyznam szczerze, że pierwsze słyszę
RE: Wsparcie gry - Mr.Wormy - 02.09.2016 Theseus Rorschach Z tego co pamiętam z prezentacji i streamów z GamesCom'u to ma wyjść dużo nowych skórek razem z 2.2 RE: Wsparcie gry - Baton - 02.09.2016 a może to będzie Sędzia Dredd - sędziego też bankowo kupię Nie kupiłem za dużo skórek ale od czasu do czasu mi się zdarza, lubię fotografować a jest bardzo monotonne focenie tego samego statku. No i przy okazji wspieram ED, więc się piecze dwie pieczenie przy jednym ogniu. RE: Wsparcie gry - Mr.Wormy - 02.09.2016 Gdyby to jeszcze nie kosztowało po 20-50 zł za skórkę / pakiet skórek...
RE: Wsparcie gry - Baton - 02.09.2016 Też na początku się smiałem ze skórek ze względu na cenę, ale po kilku miesiącach grania i niezliczonych godzinach dochodziłem do wniosku, że chętnie coś zapłacę. Oczywiście to zależy od tego ile się gra i jakie się ma zasoby, ale tak jak Kyoku pisał, większość z nas juz po trzydziestce i etap studenckich bułek z kefirem ma za sobą
RE: Wsparcie gry - Vermill - 02.09.2016 (02.09.2016, 14:20 UTC)Baton napisał(a): Też na początku się smiałem ze skórek ze względu na cenę, ale po kilku miesiącach grania i niezliczonych godzinach dochodziłem do wniosku, że chętnie coś zapłacę. Oczywiście to zależy od tego ile się gra i jakie się ma zasoby, ale tak jak Kyoku pisał, większość z nas juz po trzydziestce i etap studenckich bułek z kefirem ma za sobą Tak, ale w Polsce jest coraz większa przepaść finansowa pomiędzy szlachtą, która ma dobrą robotę po znajomości, albo swoją firmę i dorabia się na czyimś garbie, a korporacyjnymi niewolnikami za najniższą krajową lub niewiele ponad nią w zagranicznych firmach. (przynajmniej na podkarpaciu). Pakiet skórek, to niekiedy 4h pracy.
RE: Wsparcie gry - TeddyPanda - 02.09.2016 (02.09.2016, 14:06 UTC)Mr.Wormy napisał(a): Theseus Rorschach Z tego co pamiętam z prezentacji i streamów z GamesCom'u to ma wyjść dużo nowych skórek razem z 2.2 Jakoś przeoczyłem widocznie te fragmenty, gdzie wspominali, że do tych statków coś dodadzą. Co do fotografowania - tak zalecana jest duża różnorodność statków i skórek w swoim hangarze. Np. taki statek ASP Scout. Prawie nikt go nie używa, a do focenia jest bardzo dobry (jego bryła z tyłu i silniki naprawdę świetnie wyglądają) Ps. Wormy - Mów mi Tadek
RE: Wsparcie gry - SEBA312 - 02.09.2016 Niestety nie wszyscy zarabiamy tyle ile należy się za uczciwą pracę. Za 100PLN Trzyosobowa rodzina ma jedzenie na 3-4 dni. A większość pracujących ma niższą dniówkę. Nie chcę tu wyjść na jakiegoś marudę Ani tym bardziej nikogo urazić. Też jestem zdania że jeśli ktoś spędza w ED kilka godzin dziennie to wydane na skoki pieniądze nie są wyrzucone w błoto. Naszła mnie tylko refleksja nad faktem że to co dla jednych jest banałem, dla drugich może okazać się przeszkodą nie do pokonania.
RE: Wsparcie gry - Vermill - 02.09.2016 Niektórzy fakt są po 30-stce, ale dalej mieszkają z mamusiami i nie wiedzą, co to znaczy być na swoim wynajmowanym z rodziną. Znam jednego takiego, co jeszcze kieszonkowe od mamy dostaje i cwaniakuje, że go stać na wszystko Niestety nie każdy ma tak samo a ceny są takie same dla każdego.
RE: Wsparcie gry - Elena Green - 02.09.2016 (02.09.2016, 14:43 UTC)Vermill napisał(a): Niektórzy fakt są po 30-stce, ale dalej mieszkają z mamusiami i nie wiedzą, co to znaczy być na swoim wynajmowanym z rodziną. No to niektórzy pod choinką albo od Mikołaja mogą dostać. |