![]() |
|
Jak daleko byliście na eksploracji? - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Jak daleko byliście na eksploracji? (/showthread.php?tid=3011) |
RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Tesu - 02.05.2017 Pare wypadow do mglawic znajdujacych sie w promieniu kilku tysiecy LY od banki. Wycieczke do Sag-A wciaz odkladam, bo jak juz sie na nia wybiore, to wroce do cywilizacji dopiero po paru miesiacach. RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - ryczypior - 13.06.2017 Właśnie jestem w okrężnej drodze do Sag A*. Okrężnej bo zamierzam do kolonii. Na razie jestem lekko poza mgławicą trójlistnej koniczyny (ok 5kLY) średnia skoku to ok 8LY (czasami więcej, czasami mniej). Moja Cobra może skakać dużo dalej, ale mam swój cel
RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Mathias Shallowgrave - 13.06.2017 (13.06.2017, 18:13 UTC)ryczypior napisał(a): Właśnie jestem w okrężnej drodze do Sag A*. Okrężnej bo zamierzam do kolonii. Na razie jestem lekko poza mgławicą trójlistnej koniczyny (ok 5kLY) średnia skoku to ok 8LY (czasami więcej, czasami mniej). Moja Cobra może skakać dużo dalej, ale mam swój cel Powodzenia w podróży! RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - ryczypior - 14.06.2017 Dziękuję, droga daleka. Szkoda, że czasu na grę tak mało, zaledwie 2-3h dziennie. Postaram się przywieźć coś fajnego, na razie na forum Elite wstawiłem fotki ze spotkania ze stacją w asteroidzie o7
RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - RybaPonadKilo - 24.06.2017 Beagle Point, a dokładnie trochę dalej bo 65,299LY. Chciałem lecieć jeszcze, ale nistety ograniczyła mnie długość skoku w moim ASP'ie. Cała podróż trwała 165 dni rl. RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Kadmilos - 24.06.2017 Ja ok 35k nadal lece
RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Brachu - 25.06.2017 Sagg A* z międzylądowaniem w Koperniku RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Roberto75743 - 06.09.2017 ASP Explorer przygotowany do podróży. Cel - Sagitarius A. Droga zapewne lekko po okręgu. Może zawidzi mi się rzucić na niego okiem z góry. I teraz pytanie: - czy warto zabrać łazik kosztem długości skoku skoro sama wycieczka zabierze bardzo dużo czasu (chciałbym szczęśliwie wrócić do bańki )- jak to jest z surowcami do systemu auto-naprawy? Można je jakos po drodze uzupełnić? Pozdrawiam RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Fenyl de Lechia - 06.09.2017 (06.09.2017, 17:48 UTC)Roberto75743 napisał(a): ASP Explorer przygotowany do podróży. Cel - Sagitarius A. Droga zapewne lekko po okręgu. Może zawidzi mi się rzucić na niego okiem z góry. Jedno pytanie odpowada na drugie - jeżeli chcesz uzupełnić surowce, potrzebujesz łazika także warto. W drodzę do SagA możesz zachaczyć o Colonię i nasz system Kopernik, gdzie też dasz radę się naprawić
RE: Jak daleko byliście na eksploracji? - Highlander_109ps - 06.09.2017 Ja byłem w centrum, ale przy powrocie to ju miałem dosyć. Jak tu zdjęcie dołączyć z telefonu? |