The Winged Hussars - Forum
Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite (/showthread.php?tid=3012)

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Maroks - 10.11.2017

No dobra. I tak nie rozumiem co mówisz do mnie. A znasz jakiś dokładniejszy poradnik albo najlepiej książkę?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 10.11.2017

Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Maroks - 10.11.2017

(10.11.2017, 15:35 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Maroks, Ty tak serio?
To jest najdokładniejszy poradnik jaki jest, szczególnie po polsku. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej, to kup grę i pograj, inaczej się nie nauczysz.

Skoro tak mówisz. Kto wie. Może dzisiaj ją kupię. I tak jestem na nią strasznie nakręcony a nie wiadomo kiedy będzie na nią promocja.

I ostatnie pytanie. Czy jak zniszczą ci ubezpieczony statek, tracisz ulepszone moduły? Czy odkupujesz go i wszystko jest takie samo?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 10.11.2017

Wszystko jest takie samo , tracisz jedynie to co miałeś w ładowni statku.
A promocja o której piszesz przez ostatnie dwie strony.. dopiero co była i się skończyła, jakoś dziwnie tego pilnujesz..
P.S. mam nadzieje że nie lubisz/grasz w GTA5 bo bys nas tu wykończył pytaniami o balistykę i tor lotu pocisków z karabinów Smile albo czy warto jeździć takim itakim samochodem - bo nie wiesz czy on pali duzo paliwa...

Kup Elitę i polataj, na pewno znajdzie się ktoś kto ci pomoże rozwinąć skrzydła ( ale nie pytaj jak bo to na razie tajemnica ) - poważnie to tajemnica (!)

(10.11.2017, 18:12 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Wszystko jest takie samo , tracisz jedynie to co miałeś w ładowni statku.
A promocja o której piszesz przez ostatnie dwie strony.. dopiero co była i się skończyła, jakoś dziwnie tego pilnujesz..
P.S. mam nadzieje że nie lubisz/grasz w GTA5 bo bys nas tu wykończył pytaniami o balistykę i tor lotu pocisków z karabinów Smile albo czy warto jeździć takim itakim samochodem - bo nie wiesz czy on pali duzo paliwa...

Kup Elitę i polataj, na pewno znajdzie się ktoś kto ci pomoże rozwinąć skrzydła ( ale nie pytaj jak bo to na razie tajemnica ) - poważnie to tajemnica (!)
Promocja na elita ale na co? Bo na stemie cicho z promocjami na rlite
Cholera. Na elite nie na rlite. Głupia klawiatura

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - MAGNUM354 - 10.11.2017

z tego co wiem to skończyła sie chyba dwa dni temu.

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Fenyl de Lechia - 10.11.2017

@Markos nie kupuje elity na steamie tylko na stronie frontiera: https://www.frontierstore.net/

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - Maroks - 11.11.2017

Okej. Kupiłem ale mam problem. Nie wiem jak ustawić rozdzielczość ekranu. Jak ustawię pełny ekran niektóre elementy wychodzą mi poza ekran. Jak ustawić rozdzielczość?

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - thekate - 11.11.2017

Hejka Smile mam pytanko i nie wiem gdzie zadać. Co się dzieję z questami z górnictwa? Nidzie nie mam dostępnych, na żadnej stacji. Coś tam czytałam na stronie frontiera ale nie kumam co się z nimi dzieję Sad(((

RE: Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite - akerstache - 11.11.2017

(11.11.2017, 11:27 UTC)thekate napisał(a): Hejka Smile mam pytanko i nie wiem gdzie zadać. Co się dzieję z questami z górnictwa? Nidzie nie mam dostępnych, na żadnej stacji. Coś tam czytałam na stronie frontiera ale nie kumam co się z nimi dzieję Sad(((

A Twój statek spełnia wymogi dla tych questów? Może masz je w liście zablokowanych?