![]() |
|
Sidewinderem do Beagle Point - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Instytut Kartografii i Ksenobiologii (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Sidewinderem do Beagle Point (/showthread.php?tid=6193) |
RE: Sidewinderem do Beagle Point - Gnievmir - 21.10.2020 Gratuluję ambicji i samozaparcia. Nie jestem jednak do końca pewien czy zdołasz zrealizować swoje zamierzenie, gdyż im bliżej krawędzi galaktyki tym odległości między gwiazdami większe i może okazać się, że zabraknie Ci zasięgu. Obym się mylił ![]() Natomiast jakby przytrafiło Ci się jakieś nieszczęście typu poobijany kadłbu czy brak paliwa, a będziesz już po drugiej stronie centrum galaktyki → napisz pw; pomogę, gdyż aktualnie parkuję rzut beretem od Beagle w systemie Myoi Theia RX-L c7-0 i wydłubuję tryt z kamyków, zaś do niedzieli nie zrobię raczej więcej niż 5k ly więc nadal będę dość blisko. RE: Sidewinderem do Beagle Point - Pol Detson - 21.10.2020 Powodzenia ![]() (21.10.2020, 08:10 UTC)Gnievmir napisał(a): ...im bliżej krawędzi galaktyki tym odległości między gwiazdami większe i może okazać się, że zabraknie Ci zasięgu.... Polecam przed podróżą napakować kieszenie materiałami do Jumponium. Na maxa
RE: Sidewinderem do Beagle Point - FrankDolas - 21.10.2020 (21.10.2020, 08:10 UTC)Gnievmir napisał(a): Gratuluję ambicji i samozaparcia. Nie jestem jednak do końca pewien czy zdołasz zrealizować swoje zamierzenie, gdyż im bliżej krawędzi galaktyki tym odległości między gwiazdami większe i może okazać się, że zabraknie Ci zasięgu. Obym się myliłZdoła. Doleciałem do BP sidkiem z 30 LY zasięgu. Jak nie narozrabia po drodze i nie zepsuje statku to nawet jeszcze wróci /
RE: Sidewinderem do Beagle Point - Macias071 - 22.10.2020 Fly safe Commander o7 Powodzenia w tej misji
RE: Sidewinderem do Beagle Point - Warjoy - 23.10.2020 Wlasnie przezylem chwile grozy.. Zostawilem Blinka na pokladzie fleet carriera, ktory sobie polecial do HIP 36601... na szczescie tylko 4h i 300k za transport do banki... ufff. Alez sie ta przygoda zaczyna zanim sie jeszcze zaczela xD RE: Sidewinderem do Beagle Point - FrankDolas - 23.10.2020 (23.10.2020, 00:06 UTC)Warjoy napisał(a): Wlasnie przezylem chwile grozy.. Zostawilem Blinka na pokladzie fleet carriera, ktory sobie polecial do HIP 36601... na szczescie tylko 4h i 300k za transport do banki... ufff. Alez sie ta przygoda zaczyna zanim sie jeszcze zaczela xD Zrób to po staremu - żadnych fleetcarrierów po drodzę! W BP jak doleciałem było kilka zaparkowanych i korciło mnie uzupełnić AFM i sprzedać dane... Zwarłem poślady i wróciłem do cywilizacji o własnych siłach .
RE: Sidewinderem do Beagle Point - Warjoy - 23.10.2020 (23.10.2020, 14:46 UTC)FrankDolas napisał(a):(23.10.2020, 00:06 UTC)Warjoy napisał(a): Wlasnie przezylem chwile grozy.. Zostawilem Blinka na pokladzie fleet carriera, ktory sobie polecial do HIP 36601... na szczescie tylko 4h i 300k za transport do banki... ufff. Alez sie ta przygoda zaczyna zanim sie jeszcze zaczela xD Nie ma innej opcji, tylko bez fleet carrierow hardcore.
RE: Sidewinderem do Beagle Point - Gnievmir - 23.10.2020 Jak coś to w systemie CHOI DRYOAE GP-W B35-0 przy księzycu A planety A4 (a więc niejako masz po drodze) do najbliższego czwartku zaparkowany będzie KNN-9VL. RE: Sidewinderem do Beagle Point - Warjoy - 23.10.2020 Pierwszy etap zakonczony. Dotarlem szczesliwie do Sagittariusa A*. Zajelo to niecale 12 godzin. ![]() ![]() o7 RE: Sidewinderem do Beagle Point - Rafal Vas - 23.10.2020 Piekny widok. Gratuluje i zazdroszcze. |