![]() |
|
Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Dookoła świata - wielki konwój SRV! (/showthread.php?tid=6318) |
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Hattor - 23.03.2021 Ja już na miejscu Niestety jutro późno kończę pracę więc będę Wam towarzyszył na streamie w miarę możliwości. Doskonały event i na prawdę świetna wyprawa. Po pierwszych godzinach jazdy nie myślałem że wytrzymam do końca a teraz mam ochotę na powtórkę . Wjechałem z pełną pompą, maksymalna prędkość w locie 81 więc uważajcie na wjeździe do Hahulca. Bardzo dziękuję wszystkim za wyśmienitą zabawę i oczywiście Mathiasowi za pomysł, organizację i relację na twitchu. Foteczka z punktu zero ![]() Pora wracać i pomóc mieszać bigos. Życzę udanego świętowania zakończenia wyprawy Husarze! RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Kriztozz - 23.03.2021 Ja też gotowy na dzisiejszy finał. Czekam 22km od celu. ![]() Niestety komuś się nie udało.
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 24.03.2021 Dojechałem, razem z Kriztozzem! Na miejscu czekał FrankDolas z zapasem browców Towarzyszył nam też BayWatch![]() To była naprawdę szalona ekspedycja! Planetka udała się znakomicie, przez szybką rotację krajobraz i niebo cały czas się zmieniały. Topografia była też zmienna - ale i wymagająca. A to góry, a to kratery, a to lodowa skorupa na biegunach, a to Kraina Wąwozów... Cała podróż zajęła około 50 godzin. Nie wiem niestety, ile dokładnie kilometrów pykło, ale myślę, że między 3800 a 4000. To naprawdę nie lada wyzwanie i duży szacun dla wszystkich, którzy wytrwali i ukończyli: Randario, Frank Dolas, Hattor i Kriztozz. Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać ![]() Odznaki za ukończoną ekspedycję przyznam wkrótce - gratulacje! To naprawdę unikat.
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 26.03.2021 Wniosek który wynoszę z tego wydarzenia jest taki: "wierzę w wielkości między systemami, które można by pokonać bez hyperspace jump'u tylko trwały by latami, ponieważ planeta naprawdę jest taka duża" (choć to tylko mały księżyc) (24.03.2021, 23:35 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Transzendentale - życzę wytrwałości! Mam nadzieję, że uda się dojechać Dzięki właśnie biegun płd. przekraczam
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 26.03.2021 Dzięki właścicielu [TWH] Transporter KHJ-3TH! Miałem przygodę na wyprawie, a właściwie trzy, nazywają się SRV i potrafią pufnac w nieodpowiednich momentach. Na szczęście spisałem koordynaty i udałem się na rzeczony lotniskowiec uzupełnić łaziki. Gdyby nie to, nie mógłbym kontynuować wypadu. Stawiam świńskiego ryja po powrocie
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 27.03.2021 Odznaki uroczyście nadane! RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - RANDARIO - 27.03.2021
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 30.03.2021 Wczoraj nareszcie udało mi się wjechać na szczyt w kraterze granicznym. Jakieś 3 dni mi to zajęło, po kilka godzin prób podjazdów, największe wyzwanie w całej wyprawie, ale było warto
RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Hattor - 30.03.2021 Ło Panie, gratulacje! Tam wjechać to na serio jest wyzwanie. RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - RANDARIO - 30.03.2021 (30.03.2021, 11:28 UTC)Transzendentale napisał(a): Wczoraj nareszcie udało mi się wjechać na szczyt w kraterze granicznym. Jakieś 3 dni mi to zajęło, po kilka godzin prób podjazdów, największe wyzwanie w całej wyprawie, ale było warto Gratki A mówiliśmy z Frankiem, że będzie ciężko .
|