The Winged Hussars - Forum
Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Wersja do druku

+- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com)
+-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90)
+--- Wątek: Dookoła świata - wielki konwój SRV! (/showthread.php?tid=6318)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Misiakus Pluszov - 21.03.2021

(20.03.2021, 23:33 UTC)FrankDolas napisał(a): Gorzej panowie. Dojechałem. Mam syndrom odstawienia...

Spokojnie, za tydzień rusza Formuła SRV - zapisz się Smile

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Hattor - 21.03.2021

(21.03.2021, 03:16 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): [Obrazek: QidyhEl.jpg]

Jaki on malutki z daleka Biggrin

Krater "Ciemnica" i jego hahulec zdobyty. Oczywiście nie był bym sobą jak bym się w ten **********..... yyy głęboki wąwóz z pionowymi ścianami nie władował Biggrin On ląduje na pierwszym miejscu pod względem trudności na trasie. Dalsza droga to bajka, prawie cały czas gaz w podłodze. Kolejny etap "Hahulec Chwały".

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 22.03.2021

Dojechałem do Kanionu Śmierci Biggrin

[Obrazek: BwZMuBQ.jpg]

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - RANDARIO - 22.03.2021

Thumbs_up Jedne z najpiękniejszych widoków.

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - DYoda - 22.03.2021

Podziwiam i jeszcze raz podziwiam

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 22.03.2021

Kraina Wąwozów za mną. Tam jest totalna masakra, ale są też piękne możliwości. Wykonałem dwa karkołomne skoki nad przepaścią i dwa razy udało mi się dotrzeć na drugą stronę Biggrin

Raz było blisko, bo przywaliłem w prawie pionową ścianę kanionu tuż pod krawędzią, ale jakoś udało mi się thrusterami wlecieć na górę (fotka poniżej). Niezapomniane przeżycia Biggrin

[Obrazek: 9h6eSqd.jpg]

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 22.03.2021

(22.03.2021, 09:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Kraina Wąwozów za mną. Tam jest totalna masakra, ale są też piękne możliwości. Wykonałem dwa karkołomne skoki nad przepaścią i dwa razy udało mi się dotrzeć na drugą stronę Biggrin

Raz było blisko, bo przywaliłem w prawie pionową ścianę kanionu tuż pod krawędzią, ale jakoś udało mi się thrusterami wlecieć na górę (fotka poniżej). Niezapomniane przeżycia Biggrin

[Obrazek: 9h6eSqd.jpg]

Już się cieszę na to co przede mną Smile

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 23.03.2021

Genialne są te duże kratery, takie monumentalne. Ale screenshot'y tego nie oddają, trzeba tam wskoczyć i spadać i widzieć jak w tle majaczy kolejny podjazd do którego masz jeszcze kilka ładnych minut jazdy. Czasami mam uczucie jakbym spacerował w górach, coś czuję ze odyseja mną pozamiata tylko przez sam fakt stania na krawędzi takiego uskoku w innym świecie na tle rozświetlonej galaktyki i mgławicy majaczącej obok, w towarzystwie dwóch słońc i planet lub księżyców  Biggrin

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - Mathias Shallowgrave - 23.03.2021

(23.03.2021, 12:53 UTC)Transzendentale napisał(a): Genialne są te duże kratery, takie monumentalne. Ale screenshot'y tego nie oddają, trzeba tam wskoczyć i spadać i widzieć jak w tle majaczy kolejny podjazd do którego masz jeszcze kilka ładnych minut jazdy. Czasami mam uczucie jakbym spacerował w górach, coś czuję ze odyseja mną pozamiata tylko przez sam fakt stania na krawędzi takiego uskoku w innym świecie na tle rozświetlonej galaktyki i mgławicy majaczącej obok, w towarzystwie dwóch słońc i planet lub księżyców  Biggrin

No, niektóre rzeczy robią naprawdę spore wrażenie. W ogóle taka jazda przez całą planetę i napotykanie tych wszystkich topograficznych cudów daje trochę do myślenia, jak ogromna przestrzeń mamy do odkrywania w Elite.

RE: Dookoła świata - wielki konwój SRV! - grzechS-I-N - 23.03.2021

(23.03.2021, 13:21 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No, niektóre rzeczy robią naprawdę spore wrażenie. W ogóle taka jazda przez całą planetę i napotykanie tych wszystkich topograficznych cudów daje trochę do myślenia, jak ogromna przestrzeń mamy do odkrywania w Elite.

Dlatego moim zdaniem tak ważne są space legs, które podniosą grę na kolejny poziom immersji i doswiadczenia przestrzeni (patrz chocby wnętrza baz i statki z zewnątrz). Jeśli do tego dodadzą jeszcze aktywności to tylko na plus, ale może za mało wymagam, lub już teraz jestem usatysfakcjonowany Wink