![]() |
|
Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! (/showthread.php?tid=3338) Strony:
1
2
|
Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Mathias Shallowgrave - 12.07.2017 ![]() ::DATA 15.07.3303 - SOBOTA
::GODZINA 20:00 PL / 19:00 BST::TRYB CQC - CAPTURE THE FLAG (ARENA) ::WIECZÓR Z CAPTURE THE FLAG - CQC Piloci! Nadszed czas, aby ponownie spróbować swoich sił w taktycznej zabawie Capture The Flag (Zdobądź Flagę). Zapraszamy do zabawy wszystkich użytkowników forum!
CTF to jeden z trybów rozgrywki w Mistrzostwach Close Quarter Combat, przez amatorów i żółtodziobów zwanych potocznie Areną. Zabawa polega na zdobyciu flagi przeciwnika i bezpiecznym dostarczeniu jej do własnej bramki. Podstawowe zasady:
Zadady te pozwalają na ciekawą, taktyczną rozgrywkę - trzeba pilnować własnej flagi, jednocześnie starając się przejąć flagę przeciwnika i bezpiecznie dostarczyć ją do własnej bramki. Graczy jest tylko 4, więc nie zawsze da się zrobić wszstko, a zabawa zaczyna się, kiedy obydwie flagi zostają przejęte i trzeba chronić naszego Flag Carriera, jednocześnie starając się zestrzelić FC drużyny przeciwnej i odzyskać własną flagę.
Zapraszamy wszystkich chętnych! Im nas więcej, tym nas lepiej!
Proszę o dopisanie się do listy przez głosowanie z ankiecie. ::PLATFORMY Oczywiście gracze z PC, XB i PS4 nie widza się nawzajem. Jest to coś, czego niestety nie możemy przeskoczyć. Pozostaje mieć nadzieję, że będzie wystarczająca ilość osób z każdej platformy, żeby wszyscy dobrze się bawili. Oprócz CTF są jeszcze standardowe tryby Death Match i Team Death Match, tak że zawsze można wskoczyć tam. ::DODATKOWA INFORMACJA DLA NOWICJUSZY Informacja dla osób, które nigdy nie miały styczności z CQC - jest to odrędbny od głównej gry tryb, utrata statku NIC nie kosztuje, to są małe myśliwce wypożyczone od Federacji Pilotów. A kasa, którą zarabia się przez branie udziału w meczach, jakkolwiek niewielka, to jednak zasila Wasze konto w głównej grze :) Do CQC można wskoczyć z głównego menu, tak że niezależnie od tego, gdzie jesteście - można grać! POWODZENIA, PILOCI!
![]() RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Christian - 12.07.2017 Mam weekend wolny, ale miałem pic alkohol na urodzinach. Tylko teraz się zastanawiam, po co iść na urodziny skoro można zostać na evencie. RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Grzechu789 - 12.07.2017 Mnie niestety nie będzie, bo wyjeżdżam do Chorwacji. Ani na tym evencie ani na poszukiwaniach voyagera ![]() Szkoda, bo chętnie bym polatał w CQC ;p RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - LeWaR - 12.07.2017 Znów trzeba ograć Hetmana
RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Mathias Shallowgrave - 12.07.2017 BRING IT ON!
RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - QCIAK - 12.07.2017 Nigdy nie grałem w Arenę. Może teraz czas to nadrobić? RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Yarlam - 12.07.2017 Grzechu, zdaj relacje z chorwacji co i gdzie polecasz bo sie tez wybieram w niedlugim czasie a mam tylko lot wykupiony i nie wiem co tam robic przez 8-10 dni RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - zieluk - 13.07.2017 Jeśli szef mnie nie wyśle na popołudniową zmianę, tj. od 12tej do 23ciej, to chętnie się zjawię. RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - dasketh - 13.07.2017 Będę online to wezmę udział Różnie może być z RL
RE: Wieczór z CQC - Capture The Flag - Wspólne granie! - Mathias Shallowgrave - 13.07.2017 Jeszcze jedna osoba i będą 2 drużyny do rozegrania CTF
|