Thrustmaster T.16000M FCS + mod Etsy sprzedam
Sprzedam bardzo mało używany zestaw Thrustmaster T.16000M FCS plus mod do przepustnicy Panzer V3 Slider Mod (jeszcze nie montowany)

HOTAS w bardzo dobrym stanie w ostatnim miesiącu gwarancyjnym większość czasu przeleżał czekając aż wezmę się za Elitkę, a jak już się wziąłem to...zamówiłem zestaw Gladiatorów :p

Sprzęt porządny szczególnie z modem na przepustnicy.

Cena do uzgodnienia na PW
[Obrazek: 480572.jpg]

...Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona...
Odpowiedz
Pytanie. Grzebałeś przy tym, może nawet rozkrecałeś, a w większości przypadków to jest dla nich wystarczający powód, by nie przyjąć potencjalnej gwarancji. Pewny jesteś że dalej ją masz?

I z góry mówię że pytam z ciekawości, mam sprawny sprzęt w domu i nie zanosi się żebym potrzebował zamiennika.
Wiem, jestem dziwny. Ale to moja dziwność, teraz wy też będziecie musieli sobie z nią radzić.

A jak się nie podoba to krzyż na drogę i kulka w łeb.
Odpowiedz
(03.04.2025, 07:59 UTC)NietoKT napisał(a): Pytanie. Grzebałeś przy tym, może nawet rozkrecałeś, a w większości przypadków to jest dla nich wystarczający powód, by nie przyjąć potencjalnej gwarancji. Pewny jesteś że dalej ją masz?

I z góry mówię że pytam z ciekawości, mam sprawny sprzęt w domu i nie zanosi się żebym potrzebował zamiennika.

Przepustnica była smarowana przeze mnie bo to co dają oryginalnie to był żart. Joy nie ruszany.
Z resztą mowa tu o miesiącu gwarancji więc można uznać, że tematu gwarancji nie było.
[Obrazek: 480572.jpg]

...Nawet świnka może wejść na drzewo kiedy jest chwalona...
Odpowiedz