x52 w prezenicie ? za darmo
Wink 
Witam o7 !

Jako że Mikołaj w tym roku był dla mnie bardzo szczodry i w jego worku znalazły się dla mnie Gladiatory VKB to postanowiłem oddać moje wysłużone x52 komuś w prezencie :Smile
jedyne co trzeba zrobić to opłacić przesyłkę z Belgii do siebie Smile.

Niestety Joystick jest lekko uszkodzony tzn. działa ale nie działa w nim możliwość poruszania się w poziomie lewo prawo :Sad
wiem że jest to częsta ich usterka którą można zrobić samemu wymieniając potencjometr. przepustnica działa bardzo dobrze a joy tak jak mówiełm czasem sie wyłączy później włączy jak przez pomyłke spróbuje skręcić . 

Dodam że jeżeli Będzie dużo chętnych to zrobimy losowanie bo sam nie jestem wstanie wybrać komu je oddać.
fajnie było by jak była by to osoba nie posiadająca wogóle Joy-a a chciała by spróbować . tak więc zapisujecie się pod postem . zgłoszenia zbieram do 1/01/2025 do godziny 19:00

zdjęcia mogę podesłać na pw na discordzie jeżeli macie pytania łapcie mnie również na dc :Smile

Pozdrawiam Piloci o7 
Oczywiśćie osoba musi być Husarzem Smile
Odpowiedz
Ja dorzucę chętnie na tych samych zasadach sam joystick z kablem. Joystick nagle przestał żyć ale powinien mieć sprawny ten potencjometr, który wyżej nie działa i może zostać dawcą. Kabel w razie czego też się przyda bo nie wyglądają na solidne Tongue Ale jeszcze może się okazać że ożyje przy podłączeniu do innej przepustnicy.
Odpowiedz
Hej.
Jaj jest taka opcja to z chęcią bym przygarnął sprzęcik do naprawy Smile
Rozglądam się właśnie za czymś takim Smile
Odpowiedz