Uchwyty biurkowe do hotas X52PRO
Witam, 
sprzedam uchwyt dla początkującego kosmity. Uchwyty są drukowane ale dla uzyskania sztywności zaopatrzone w metalowe kątowniki. Sprzedaję ponieważ przechodzę na uchwyty alu i tych już nie potrzebuję. Stan jak na zdjęciach , od siebie dodam że widoczne wyłamania wynikają z trącania uchwytów podłokietnikami krzesła - można to skleić ale nie i bez tego nie ma wpływu na funkcjonalność. ponad to w jednym uchwycie ( nie pamiętam którm ) jest wyrobiony otwór ( niestety gwint jest nie jako w wydruku ) - śruba się wkręca w całości ale nie czuć tego ostatecznego oporu - co do funkcjonalności nie zauważyłem by joy się jakoś podnosił czy odrywał - mankament ten moża obejść dając jakąś nakrętkę ( otwory są przelotowe ) ale moim zdaniem nie ma sensu.
Uchwty mocowałem na biurku o grubości 40mm ale zakres nieco większy , w drugą zaś stronę możemy zjechać w zasadzie do grubości kartki papieru. 
Uwaga uchwyty nie mają regulacji wysokości platform ale w teorii podobno zostały zaprojektowane pod standardową wysokość biurka - w moim przypadku miałem regulację wysokości całego biurka i tą regulowałem w zależność od pozycji w jakiej siedziałem na krześle.

Kontrolery oraz kawałek uchwytu Alu widoczne na zdjęciach nie są na sprzedaż.

Za dwa te drukowane uchwyty chcę 150pln + koszt wysyłki
( lub odbiór osobisty w okolicach Poznania )

W razie pytań można pisać na priva na discordzie.

[Obrazek: 00001.jpg]
[Obrazek: 00002.jpg]
[Obrazek: 00003.jpg]
[Obrazek: 00004.jpg]
[Obrazek: 00005.jpg][Obrazek: 00006.jpg]
[Obrazek: 00007.jpg]
Odpowiedz