Jaki stick VKB?
(06.05.2024, 15:54 UTC)szkodi napisał(a):
(04.05.2024, 09:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): No tylko że oprócz Virpila, którego nie chcę, nie ma za bardzo innej opcji chyba.

A to juz rozumiem, tylko daje znac ze Virpil ma przynajmniej customer service i oddzial w UK

Ja mam Virpila, od dwóch lat ponad. 
Zestaw joystick Constellation Alpha i przepustnica Mongoose2 wraz z mocowaniami na biurko oraz pedały.
Jest fantastyczny i nie wyobrażam sobie lepszego zestawu. VKB może dorównywać mu, ale żeby być lepszym to nie wiem co by musieli zrobić.
Myślałem wcześniej o VKB ale ta wysyłka z (i zwrot do) Chin mnie martwiła. A przede wszsytkim że cena była (po doliczeniu podatku) niższa w Stanach niż Europie.

Obsługę klienta (centrum obsługi na Litwie) też mile wspominam.
Odpowiedz
(08.05.2024, 22:56 UTC)grazvy napisał(a):
(06.05.2024, 15:54 UTC)szkodi napisał(a): A to juz rozumiem, tylko daje znac ze Virpil ma przynajmniej customer service i oddzial w UK

Ja mam Virpila, od dwóch lat ponad. 
Zestaw joystick Constellation Alpha i przepustnica Mongoose2 wraz z mocowaniami na biurko oraz pedały.
Jest fantastyczny i nie wyobrażam sobie lepszego zestawu. VKB może dorównywać mu, ale żeby być lepszym to nie wiem co by musieli zrobić.
Myślałem wcześniej o VKB ale ta wysyłka z (i zwrot do) Chin mnie martwiła. A przede wszsytkim że cena była (po doliczeniu podatku) niższa w Stanach niż Europie.

Obsługę klienta (centrum obsługi na Litwie) też mile wspominam.

W przypadku Vkb wysyłka jest z Holandii, mają tam oddział na Europę. Mają na pewno też oddział w Stanach, co do Azji to nie wiem ale pewnie też
Odpowiedz
moja skromna rada zadnego winwing joysticka bo to badziew . winwing przepustnica tak i to bardzo ale zdecydowanie nie joystick.

vkb gladiator uztwam juz 2,5 roku i jest genialny
gunfighter nie jest do 2 wojny swiatowej Biggrin i ma wile hatow i ustawien Wink to vkb klasy virpila ale nie ma sensu przeplacac

precyzja gladiatora w porownaniu z x52 jest niewyobrazalna, funkconalnosc i jakos gimbala ( choc plastikowy) jest super

zadnych luzow, stick chodzi jak w smole zanuzony

co do gwarancji ja wogule jej nie mam bo tutaj w azji na slowo gwarancja sie tylko w sklepie smieja Biggrin
ale jak narazie odpukac gwarancja nie byla potrzebna

polecam goraco
Odpowiedz