Husarze Podróżnicy i ich Bazy
Czołem Podróżnicy!

Zrobiłem ten nowy wątek aby bez niepotrzebnego spamu dzielić się swoimi bazami oraz kodami znajomych pomiędzy graczami NMS. W poprzednim nie do końca to wyszło, tamten proponuję zostawić na luźne gadki o grze, wrzucanie ciekawostek które mogą utonąć w czeluściach DC. 
   Dla ułatwienia, abyście nie musieli za każdym razem robić screena, i wrzucać na odpowiedni portal aby go pokazać tutaj, przedstawiam Wam konwerter znaków Portalu:

[Obrazek: lzxZ2sE.jpg]
Wystarczy podać ciąg liter i cyfr, a zainteresowany sam sobie to przełoży na Znaki Portalu.

Pozdrawiam i zapraszam do dzielenia się. Bez spamu Smile
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Mój profil w No Man's Sky
   Kod dodający do znajomych: DB5V-FC0S-B8GA0
Moje Bazy:
   Główna baza, a w niej: komplet kontenerów, dwa duże rafinatory, trzy średnie, 4 maszynki do gotowania, dwa generatory antymaterii (w osobnym budynku), komplet roślin, w tym mnóstwo Brzeczki Szronowej (robię z niej szkło, ważny element budowania baz).

Na tej samej planecie jest jeszcze jedna baza, zaraz przy portalu. Przydaje się do podróży po galaktyce, dzięki niej macie Portal pod ręką. Jeszcze nie ma w niej magazynów, dopiero nad tym pracuję.

Na koniec, na tej samej planecie, farma Nanitów, zaraz przy głównej bazie. Jeden kurs to 1000 Nanitów. Zbieramy Uciekającą Pleśń, lecimy do głównej bazy i tam wrzucamy do rafinatora. Gdy wrócimy na farmę, Pleśń już się zrespawnuje. Zbieramy, wracamy i wrzucamy do kolejnego rafinatora. I tak w kółko. W bazie produkuje się jeszcze Lepki Miód.

Farma w tym samym układzie, na innej planecie, produkuje: mleko, jaja, lamparci owoc. W środku magazyny nr 0 i 1, oraz trzy kuchenki do gotowania. U samej góry przy lądowisku część wypoczynkowa oraz uprawa Brzeczki Szronowej. Uwaga, planeta jest radioaktywna.

Twierdza Burz, główny produkt tej bazy to występujące na planecie Kryształy Burzy, inny ważny składnik budowania. Oczywiście zbiera się je tylko w trakcie burzy więc zadbajcie o odpowiednia ochronę kombinezonu! W bazie są magazyny od 0 do 4, duży rafinator i dwie kuchenki do gotowania. Przy bazie dość spora farma, produkuje: mleko, protomleko, lamparci owoc, królewski łój, krabie jabłko. Same smakołyki.
[Obrazek: 51626.jpg]
Odpowiedz
Mój kodzik:

7XD9-5172-JKGKE

Moja baza:

Moja pierwsza baza skonstuowana w ramach Ekspedycji 12.

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
Dopisuję się!
Kod: 0N63-AHA2-8HW18

W przypadku nagłych potrzeb finansowych możecie pisać! Biggrin
Odpowiedz
mój kod znajomego:

YCZH-7AMC-NYDBP
Odpowiedz
Oto mój kod: T8H2-VWYM-8PG7M
Odpowiedz
0CW4-6GTX-4T6WJ
Odpowiedz
3F58-B695-WRR1P
Odpowiedz
RVJP-92TD-GMWYR
[Obrazek: DorqgT8.png]

"Astronautyka jest dziś formą ucieczki od spraw ziemskich. Każdy, kto ma ich dość, wyrusza w Galaktykę, licząc na to, że najgorsze stanie się pod jego nieobecność."

-Stanisław Lem

[Obrazek: 215106.jpg]
Odpowiedz
oho, kto zawitał, do NMS Smile
ja w tej chwili kombinuję nad bazą w zimowym otoczeniu ale z bardzo nietypowym oświetleniem Smile jak się uda to sie pochwale
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości