RIP CMDR DZIADOSTWO o7
To pokazuje, że łatwo trzymać w sobie demony i nie dawać śladu na zewnątrz, że jest coś nie tak. Nie jesteśmy wstanie wykryć na odległość takich zachowań. Brawo za reakcję, do zobaczenia w gwiazdach cmdr. Dziadostwo [*]
Odpowiedz
[*] o7
Odpowiedz
Ludzie z pasją któych spotykamy na swojej drodze to najlepsze co może nam się przytrafić. Zarażają nas swoim zainteresowaniem i zapałem do swojego hobby zwykle dzieląc się swoją wiedzą bez interesownie a jednocześnie , nie rzadko zakpując swoje problemy głęboko w sobie.
Gadajmy zatem o swoich problemach jak nie z bliskim to może z obcymi - napewno ktoś poda nam rękę i wyciągnie na powierzchnie.
Nie znałem człowieka ( młodego człowieka ) - ale z pewnością miał całe sektrum zainteresowań jak i problemów z którymi nie był w stanie samemu sobie poradzić, problemów które nie ujżały światła dziennego.
Niech spoczywa w spokoju.. o7
Znalazłęm kilka słów pożegnania od grupy w której równie aktywnie działał
https://kwartalnikfotografia.pl/nie-zyje...-fotograf/
Odpowiedz
Dziś przeglądałem forum Frontiera i natknąłem się na wiadomość o cmdr. Dziadostwie. Nie wiem co w takiej sytuacji powiedzieć - szok straszny. Kojarzę, że jak badałem systemy w grze to czasem napotykałem te, które były odkryte jako pierwsze przez niego...

Cmdr. Dziadowstwo, spoczywaj w pokoju. o7
Odpowiedz
Mam nadzieję że znalazł spokój.
Odpowiedz
Jak by kto był w pobliżu [system Scaukaei XK-R c7-0]...oddaj choć wirtualny salut, o7

https://inara.cz/elite/cmdr-fleetcarrier/357141/227884/

Odpowiedz
[*] o7
Odpowiedz
o7 Spoczywaj w pokoju Husarzu
Odpowiedz