[Sprzedam] HOTAS Thrustmaster Warthog
Byłby ktoś zainteresowany HOTASem Thrustmaster Warthog? Smile Zestaw ma nieco ponad cztery lata. Nosi ślady użytkowania. Pozbywam się, bo przepustnicę dopadł problem zdaje się że częsty: przestała być rozpoznawana przez komputer. Zgodnie z rozwiązaniami w necie kwalifikuje się do wymiany jakiegoś sterownika (nie jestem elektronikiem i nie chce mi się w to bawić, dlatego odstępuję Smile). Joystick jest w pełni sprawny. Nie wiem też jak ten zestaw wycenić. Jak ktoś będzie chętny to pewnie się dogadamy Smile
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Gdybyś jednak chciał ją naprawić lub ewentualny nabywca to piszę co trzeba zrobić.
Spaliła się płyta główna przepustnicy. Jeśli po gwarancji, trzeba wysłać zgłoszenie do pomocy technicznej. Zaproponują kupno nowej płytki. Koszt z przesyłką do Polski to jakieś 55 euro (przynajmniej tyle było na początku roku). Trzeba się troszkę uzbroić w cierpliwość, bo ich serwis nie słynie z szybkości działania i nie poganiać kolejnymi emailami, bo każdy taki kontakt traktują jakoś tak dziwnie, że zgłoszenie trafia na początek kolejki. Po dostarczeniu płytki wypinasz wtyczki w starej, wykręcasz ją i zakładasz nową, podpinasz wtyczki i gotowe. Płytka przychodzi już z kablem usb i nie trzeba się bawić w żadne lutowanie czy coś takiego.
Odpowiedz