03.08.2020, 19:41 UTC
*otwiera księge gości*
![[Obrazek: riZrRI1.png]](https://i.imgur.com/riZrRI1.png)
*zamyka księge gości*
![[Obrazek: riZrRI1.png]](https://i.imgur.com/riZrRI1.png)
*zamyka księge gości*
OFICJALNY Kolonia Sobieski - Księga Gości
|
03.08.2020, 19:41 UTC
*otwiera księge gości*
![]() *zamyka księge gości*
10.04.2021, 09:37 UTC
Byłem. Zrobiłem trochę misji z Kolonii Sobieski ( oczywiście tylko zlecone przez Husarię ). Pokręciłem się trochę po okolicy.
Odblokowałem inżyniera Mela Brandona i podrasowałem uzbrojenie mojego Phantoma. Przy okazji zbierania materiałów do inżynierii odstrzeliłem paru piratów w Koperniku, co chyba podniosło poziom security ... Teraz wracam do HR. Trochę to potrwa, bo lecę trochę okrężną trasą i mam po drodze "dziewicze" systemy, które dokładnie skanuję i mapuję planety. Ale wrócę ... Tylko zmienię statek na inny, żeby też go podrasować ... Przesyłenie statku z bańki do Kopernika jest zbyt drogie ...
10.09.2021, 13:03 UTC
Wróciłem z Sobieskiego trzy dni temu. Był to lot testowy nowego Fleet Cariera - udany. Moje drugie odwiedziny.
06.11.2021, 13:16 UTC
I ja tu doleciałem wracając z eksploracji centrum galaktyki.
Sprzedałęm mapy i nawet mnie tu lubią.
Znowu tu jestem; zbliżam się lotniskiem do Kopernika, jak obawa przed respawnem z taką ilością mapek, jaką mam, robi się przytłaczająca, to wsiadam w moją wysłużoną exploracondę i robię zrzut. Za dobrych kilka miesięcy przydokuję lotniskiem, do tego czasu będę tu pewnie kilkunastokrotnie. Wpadnijcie na pierogi z boczkiem w barze, i na browar z fenyloetyloaminą. Czuć miłość.
01.01.2022, 12:51 UTC
Osadnik Mike również melduje się w Nowym Roku na Koperniku. Będę tu jakiś czas, fcek [TWH] Pan Twardowski też będzie
![]() o7 ![]()
15.07.2022, 18:57 UTC
Ja również się wpiszę
![]() To druga moja wizyta. Tym razem nieco dłuższa ze względu na odblokowanie inżynierów. "[TWH] Pan Twardowski" wciąż tam lata jeśli mnie pamięć nie myli.
23.07.2022, 11:27 UTC
Moja pierwsza podróż eksploracyjna dobiegła końca
![]() ![]()
Chciałem zobaczyć jak się sprawdzi Delfin do exobiologii i trochę okrężną drogą doleciałem do Kolonii.
Delfin w sumie się sprawdził, tzn. mało było miejsc, gdzie nie dałoby się go posadzić, poza tym wysiada się z przodu statku i nie trzeba tyle biegać jak w przypadku DBX, ale widok z kabiny tragiczny. Z początku wypatrywanie bakterii, i innych takich, było mordęgą. Po pewnym czasie do wszystkiego można się przyzwyczaić i tu też nie było wyjątku, zwłaszcza jak się nie oglądało innych kokpitów ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|