![[Obrazek: wVMEV9l.jpg]](https://i.imgur.com/wVMEV9l.jpg)
![[Obrazek: r8TGtpW.jpg]](https://i.imgur.com/r8TGtpW.jpg)
![[Obrazek: 2q2mQgp.png]](https://i.imgur.com/2q2mQgp.png)
Painite bezinwazyjnie można sprzedać w systemie GAARNAE po 117k/t ^^
Spotkanie przy kilofie
|
![]() ![]() ![]() Painite bezinwazyjnie można sprzedać w systemie GAARNAE po 117k/t ^^
14.04.2018, 19:43 UTC
super to wyszło. kiedy lecimy po platynę?
![]() Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. Arthur C. Clarke
15.04.2018, 08:55 UTC
w piątek
![]() ale polecimy gdzie indziej - dużo bliżej systemów gdzie można painite sprzedać za 133 K ![]() nie sprawdziłem jeszcze wszystkich pierscieni ale już znalazłem dwa typu Metallic - wszystkie są oczywiście z zasobami Priscine ( czy jak to sie pisze ) . przeprowadziłem już próbne odwierty ![]() ![]() Chętnie bym wam napisał jaki to system ale piszę z komórki w samochodzie jestem w drodze na jakąś imprezę urodzinową a po prostu nie pamiętam. Na pewno jako pierwszy nie odkryłem tego systemu ale albo nikt o nim nie pisał na forum albo mi umknęło po prostu ale myślę że warto by było nasze statki górnicze tam gdzieś w pobliżu zaparkować na stałe. Jak wróce do domu to zaraz napiszę gdzie to jest - chciałbym dać temu miejscu szansę. Mały tip - szkoda wam marnować miejsce na cargo? Zwykle macie Advanced Interstellar i Surface Scanner na statku? A własnie wylądowaliście na stacji w systemie obok aby kupić limpety? Nie zapomnijcie na mapie galaktyki kupić informacji o ciałach niebieskich znajdujących się w systemie docelowym a potem wymontujcie Advanced Scanner i wstawcie cargo ![]() ![]() Taka akcja oszczędzi czas na lot do systemu skanowanie i powrót na montaż dodatkowego cargo ![]()
15.04.2018, 18:44 UTC
Panowie, jestem w domu - system który "odkryłem" i pisałem powyżej to ZETA OCTANTIS.
Miłego testowania.
28.05.2018, 19:34 UTC
(15.04.2018, 18:44 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Panowie, jestem w domu - system który "odkryłem" i pisałem powyżej to ZETA OCTANTIS. Magnum potraktujmy to jako szczescie debiutanta, ale miejsce naprawde zacne ![]() ![]() Jedynym mankamentem Zeta Octantis jest brak pierscieni Icy. Problem jednak udaje sie dosc latwo rozwiazac ![]() ![]()
28.05.2018, 20:04 UTC
łał , niezłe trafienie. Statki jak napisałeś można zaparkować w systemie obok i o tym myslałem. Dosłownie ze dwa trzy skoki od Zety są stacje na których sprzedajesz Painite za 130K ..
A jak tam z bezpieczeństwem? pamiętam z ew jakimś innym poście Maciej pisał że jednak piraci wskakiwali za nimi do pierścienia - dlatego też moja T10 jest trochę pancerna i uzbrojona ![]() Bardzo mi się spodobał ten system i jakoś w nim jaśniej niż w 8671 ![]() Pamiętam ż ejak tam testowałem to miałem taka fajna sytuację że nikogo w domu nie było i puściłem sobie obraz na 55 cali ![]() ![]() ![]()
28.05.2018, 20:34 UTC
Ja nie latalem na open. Na solo to przewaznie wyglada tak ze wlatuje w pierscien i cos mi sie pokazuje na skanerze. Po kilku minutach cos podlatuje ale ja mam pusto wiec ponarzeka i spada. Ja profilaktycznie troche w przeciwna strone i juz dalej raczej spokoj. Tylko trzeba pamietac zeby na koniec przynajmniej z pierscienia wyleciec, bo po ponownym wejsciu do gry sytuacja sie powtorzy a juz wtedy nawet jakbys mial same smieci to sie przeczepi i bedzie strzelal. Ostatnio zbieralem te 50 ton bromelitu dla inzyniera i zeszlo mi pewnie z 3 godziny, poza powitaniem nikogo nie bylo.
29.05.2018, 08:01 UTC
O widzę że chyba w piątek kopiemy
![]() ![]() Jestem pewien, że wszechświat jest pełen inteligentnego życia. Jest tylko zbyt inteligentne, żeby się tutaj zjawić. Arthur C. Clarke
29.05.2018, 10:52 UTC
Ja spróbuję dotrzeć - przerobić muszę T10, bo już mam go dosyć jako statku do walki z Thargoidami.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|