Ankieta: Jaka jest największa odległość, na jakiej byliście na eksploracji?
około 500 LY
około 1000 LY
około 5000 LY
około 10000 LY
około 15000 LY
około 20000 LY
około 25000 LY
około 30000 LY
około 35000 LY
40000 LY i więcej
[Wyniki ankiety]

Jak daleko byliście na eksploracji?
Pare wypadow do mglawic znajdujacych sie w promieniu kilku tysiecy LY od banki. Wycieczke do Sag-A wciaz odkladam, bo jak juz sie na nia wybiore, to wroce do cywilizacji dopiero po paru miesiacach.
Odpowiedz
Właśnie jestem w okrężnej drodze do Sag A*. Okrężnej bo zamierzam do kolonii. Na razie jestem lekko poza mgławicą trójlistnej koniczyny (ok 5kLY) średnia skoku to ok 8LY (czasami więcej, czasami mniej). Moja Cobra może skakać dużo dalej, ale mam swój cel Smile
Odpowiedz
(13.06.2017, 18:13 UTC)ryczypior napisał(a): Właśnie jestem w okrężnej drodze do Sag A*. Okrężnej bo zamierzam do kolonii. Na razie jestem lekko poza mgławicą trójlistnej koniczyny (ok 5kLY) średnia skoku to ok 8LY (czasami więcej, czasami mniej). Moja Cobra może skakać dużo dalej, ale mam swój cel Smile

Powodzenia w podróży!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Dziękuję, droga daleka. Szkoda, że czasu na grę tak mało, zaledwie 2-3h dziennie. Postaram się przywieźć coś fajnego, na razie na forum Elite wstawiłem fotki ze spotkania ze stacją w asteroidzie Smile o7
Odpowiedz
Beagle Point, a dokładnie trochę dalej bo 65,299LY. Chciałem lecieć jeszcze, ale nistety ograniczyła mnie długość skoku w moim ASP'ie. Cała podróż trwała 165 dni rl.
Odpowiedz
Ja ok 35k nadal lece Biggrin
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
[Obrazek: 46vvVvg.png]
Odpowiedz
Sagg A* z międzylądowaniem w Koperniku
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Odpowiedz
ASP Explorer przygotowany do podróży. Cel - Sagitarius A. Droga zapewne lekko po okręgu. Może zawidzi mi się rzucić na niego okiem z góry. 
I teraz pytanie:
- czy warto zabrać łazik kosztem długości skoku skoro sama wycieczka zabierze bardzo dużo czasu (chciałbym szczęśliwie wrócić do bańki  Biggrin)
- jak to jest z surowcami do systemu auto-naprawy? Można je jakos po drodze uzupełnić?

Pozdrawiam
Odpowiedz
(06.09.2017, 17:48 UTC)Roberto75743 napisał(a): ASP Explorer przygotowany do podróży. Cel - Sagitarius A. Droga zapewne lekko po okręgu. Może zawidzi mi się rzucić na niego okiem z góry. 
I teraz pytanie:
- czy warto zabrać łazik kosztem długości skoku skoro sama wycieczka zabierze bardzo dużo czasu (chciałbym szczęśliwie wrócić do bańki  Biggrin)
- jak to jest z surowcami do systemu auto-naprawy? Można je jakos po drodze uzupełnić?

Pozdrawiam

Jedno pytanie odpowada na drugie - jeżeli chcesz uzupełnić surowce, potrzebujesz łazika Biggrin także warto. W drodzę do SagA możesz zachaczyć o Colonię i nasz system Kopernik, gdzie też dasz radę się naprawić Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja byłem w centrum, ale przy powrocie to ju miałem dosyć.
Jak tu zdjęcie dołączyć z telefonu?
Odpowiedz